Σεργουλόπουλος - Μελιτά: «Θέλει κάτι pop, ανεβαστικό, uptempo...» - Οι επικές τους πρτάσεις για το τραγούδι της Eurovision

«Αλλά ποιανού χρονιά είναι;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σεργουλόπουλος - Μελιτά: «Θέλει κάτι pop, ανεβαστικό, uptempo...» - Οι επικές τους πρτάσεις για το τραγούδι της Eurovision

Τις δικές τους προτάσεις για το στήσιμο του τραγουδιού αλλά και της σκηνικής εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε, έκαναν το πρωί της Πέμπτης 26/10, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, στο καθιερωμένο τους σκετς με τις ρόπμπες, στην εκπομπή της Πρωίναν σε είδον.

Υπεθυμίζουμε ότι Η Μαρίνα Σάττι είναι η καλλιτέχνης που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision το 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας σύμφωνα με ανακοίνωση της η ΕΡΤ το μεσημέρι της Τρίτης 24/10. Την αποκάλυψη του ονόματος της έκαναν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μέσα από το Στούντιο 4 (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση).

Δείτε τον επικό διάλογο για την Eurovision 2023

Μελιτά: «Πρέπει να δείξουμε τη δημιουργικότητά μας με τη Eurovision. Εμείς είμαστε Γιουροβιζιονολόγοι»

Σεργουλόπουλος: «Εμείς είμαστε η Eurovision. Η Eurovision είναι μέσα στο αίμα μας»

Μελιτά:«Εμείς θα γράψουμε το τραγούδι, θα προσλάβουμε έναν άνθρωπο που να ξέρει από μουσική και θα του λέμε τι να κάνει. Δεν θα είναι όμως μπαλάντα, δεν είναι η χρονιά της μπαλάντας» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Σεργουλόπουλος: «Αλλά ποιανού χρονιά είναι; Του Σκορπιού;»

Μελιτά: «Θέλει κάτι pop, ανεβαστικό, uptempo δηλαδή, με στοιχεία έθνικ και ηπειρώτικες πολυφωνίες.»

Σεργουλόπουλος: «Σαν ζεστό ψωμάκι θα το φάνε. Οι στίχοι πρέπει να είναι στα αγγλικά αλλά να έχει μέσα και μια ελληνική λέξη "κέφι" "φιλότιμο", που δεν έχει και μετάφραση. Έχω σκεφτεί και τη χορογραφία: θα βγαίνει μπροστά, θα περνάνε δυο χορευτές, θα την αρπάζουν, θα την κολλάνε πίσω, θα βγαίνει καπνός και θα εξαφανίζονται»

Μελιτά: «Και κάπου εκεί στη γέφυρα θα βάλουμε έναν Καλατράβα»

Σεργουλόπουλος: «Όχι, όχι, επικίνδυνο. Πέφτει. Να τη βάλουμε να βγει με μία ρόμπα, να κάνει και διαφήμιση στην εκπομπή. Μια και θα είναι ηπειρώτικα, θα φοράει την Άρτα και τα Γιάννενα»

Δείτε εδώ το βίντεο: