«Τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία μας, δεν είναι...» - To αιχμηρό σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την Σοφία Βόσσου σχετικά με την μητρότητα

«Σε εμένα το ζητούμενο ήταν να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή τραγουδίστρια, Σοφία Βόσσου, παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη βραδινή εκπομπή "Καλύτερα Αργά", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Action 24 με οικοδέσποινα τη δημοσιογράφο, Αθηναΐς Νέγκα.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις επιλογές της γύρω από αυτή, «Είμαι πολύ τρελή. Είμαι απρόβλεπτη, παίρνω περίεργες στροφές. Είμαι χορτασμένη γυναίκα, και αγάπησα και αγαπήθηκα και τα λοιπά. Αλλά είναι δύσκολο να βρεις το άλλο σου μισό, έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί πολύ στη ζωή μου».

«Σε εμένα το ζητούμενο ήταν να ζήσω, δεν ακολούθησα το δρόμο του τραγουδιού, για να γίνω γνωστή. Ντρέπομαι, όταν μου μιλάνε στο δρόμο. Δεν ήμουνα ποτέ μαμά, και δε μου αρέσει αυτός ο ρόλος. Πιστεύω, ότι είναι στη φύση του ανθρώπου να δέρνουν ζωή. Εμείς επενδύουμε και αυτό είναι το ανέραστο της ιστορίας, ότι δεν τα πάμε καλά με το σύντροφό μας, το ρίχνουμε στα παιδιά», πρόσθεσε.

Στην πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα" του Mega, σχολιάστηκαν, κυρίως από την κεντρική παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, οι εν λόγω δηλώσεις της τραγουδίστριας.

Το σχόλιό της Ελεονώρας Μελέτη για τη Σοφία Βόσσου

«Δεν το περίμενα αυτό από τη Σοφία, για το ρόλο της μαμάς», είπε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια. «Βασικά δεν είναι αυτός ο ρόλος της μαμάς. Δεν είναι ούτε να επενδύσει τα όνειρα που δεν έκανε στα παιδιά, ούτε τα παιδιά να πληρώνουν τα σπασμένα για τη σχέση της με τον άνδρα της», υπογράμμισε.

Δείτε επίσης: Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την κακοποίηση

«Αυτά είναι λάθος σαν πεποιθήσεις για το ρόλο της μητρότητας, και να φερόμαστε σαν τις γάτες και στους έξι μήνες να αφήνουμε τα παιδιά στο έλεος του Κυρίου», εξήγησε. «Τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία μας, δεν είναι η προέκταση του εαυτού μας. Ήμαστε άνθρωποι, που φέρνουμε έναν άνθρωπο στον κόσμο και μέχρι τα 18 έχουμε την ευθύνη του, και οφείλουμε να το εφοδιάσουμε. Αλλά και λάθος είναι το να λες, ενώ είσαι μάνα, είναι άδικο για το παιδί να ακούει ότι “εγώ δεν ήμουν ποτέ μαμά και δεν ένιωθα μαμά”», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: