Θάνος Πλεύρης: «Αυτό που θεωρώ προκλητικό και θέλω να το πω, είναι ότι...» - Οι δηλώσεις του πολιτικού για το Στέφανο Κασσελάκη

«Κι εγώ αυτό που βλέπω σε αυτόν τον άνθρωπο είναι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Θάνος Πλεύρης: «Αυτό που θεωρώ προκλητικό και θέλω να το πω, είναι ότι...» - Οι δηλώσεις του πολιτικού για το Στέφανο Κασσελάκη

Ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης κάνει περιοδεία στη Θεσσαλία. Μίλησε για ποικίλα ζητήματα στην κάμερα του FORMedia, και το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1 σήμερα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, και αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη και το θέμα της στρατιωτικής του θητείας.

Τι δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης για το Στέφανο Κασσελάκη

Αρχικά ο βουλευτής υπογράμμισε για τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι «Ο κύριος Κασσελακής με τιμάει κάθε φορά που αναφέρεται σε εμένα. Θέλω να αναφέρω τα πολύ απλά, ότι αυτά τα οποία έχει πει για την αριστερά στην πραγματικότητα ούτε στο καλύτερό μας όνειρο δε θα βρίσκαμε έναν τέτοιο άνθρωπο να εκθέτει την Αριστερά. Αυτά που έλεγε και έγραφε στα 24 του είναι δικά του λόγια, μπορεί ο ίδιος να απαρνιέται τον εαυτό του. Το πιο πιθανό είναι όμως όταν φτάσει τα 44 θα απαρνιέται τον εαυτό του τώρα στα 35. Εμείς τον κ. Κασσελάκη τον είδαμε ως ένα επικοινωνιακό άτομο που μπόρεσε να κάνει γκελ και να “αγοράσει” το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα πια τον αντιμετωπίζουμε ως πολιτικό. Κι εγώ αυτό που βλέπω σε αυτόν τον άνθρωπο μέχρι στιγμής είναι απλώς ένα επικοινωνιακό προϊόν, θα τον αντιμετωπίζουμε πολιτικά».

Δείτε επίσης: Η πρώτη αντίδραση για τη νέα σχέση του πατέρα του, Κωνσταντίνου

Τέλος ο νυν βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος, σημείωσε χαρακτηριστικά, πως «Αυτό που θεωρώ προκλητικό και θέλω να το πω, είναι ότι συνεχώς αναφέρεται στη στρατιωτική του θητεία. Μη μας ζαλίζει! 20 μέρες στρατό θα κάνει. Θα αγοράσει με τα λεφτά του το επόμενο 6μηνο, αλλά κάποιος άλλος που δεν έχει λεφτά θα πήγαινε για 6 μήνες, άρα ο κύριος Κασσελάκης είναι ένας καπιταλιστής που απλά τυχαίνει να είναι αρχηγός ενός αριστερού κόμματος»

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: