Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Τελείωσε ο κόσμος κατάλαβε...» - Το νέο σχόλιο για την κόντρα που είχε δημιουργηθεί με την Σίσσυ Χρηστίδου

«Γενικότερα η ζωή μου έχει αφήσει πικρία αλλά προχωράμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Τελείωσε ο κόσμος κατάλαβε...» - Το νέο σχόλιο για την κόντρα που είχε δημιουργηθεί με την Σίσσυ Χρηστίδου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fays Time παραχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής Οδός Ζαρίφη 2 του OPΕΝ στην οποία συμμετέχει με το ρόλο του υδραυλικού. Βέβαια, δεν ρωτήθηκε μόνο για αυτό, αλλά και για άλλα θέματα για τα οποία έχει απασχολήσει.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Δεν είδα την εκπομπή. Δεν είναι ακριβώς ρόλος είμαι εγώ απλά λένε ότι έχω την ιδιότητα του υδραυλικού. Για την ώρα μηδενικά τα μεροκάματα», ανέφερε αρχικά για το νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα.

«Η Ιωάννα είδε τα τελευταία 15 λεπτά της εκπομπής, πλάκα κάνω. Προφανώς θα υπάρχει στήριξη από την οικογένεια μου», σχολίασε για τις δηλώσεις που έκανε η σύντροφό τους Ιωάννα Τούνη που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα μαζί με το γιο τους, Πάρη.

Οι δημοσιογράφοι επίσης, δεν δίστασαν να τον ρωτήσουν και για την Σίσσυ Χρηστίδου με την οποία πρόσφατα είχαν μια τηλεοπτική κόντρα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξέφρασε το παράπονο του προς την παρουσιάστρια λέγοντας πως δεν τον ενημέρωσε κανείς πως δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ενώ η ίδια δεν σήκωσε το τηλέφωνο όταν την καλούσε για να μάθει σχετικά.

Από πλευράς της η Σίσσυ Χρηστίδου του είχε απαντήσει, ενώ είχε τοποθετηθεί και ο Νίκος Κοκλώνης αφού ο Δημήτρης συνεργάζεται με την Barking Well. Τελικά το όλο θέμα διευθετήθηκε και το έληξαν η κόντρα.

«Σχετικά με την Σίσσυ Χρηστίδου τα έχω απαντήσει, τελείωσε ο κόσμος κατάλαβε. Όλα έχουν τελειώσει, προχωράμε παρακάτω. Γενικότερα η ζωή μου έχει αφήσει πικρία αλλά προχωράμε. Όλα είναι εφόδια για το μέλλον. Μεγεθύνουμε μια κατάσταση και πάμε να βγάλουμε πράγματα που δεν υπάρχουν. Για την ώρα κοιτάμε τη δουλειά μας και το νέο μας ξεκίνημα και όλα καλά» απάντησε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρίς να θέλει να συνεχιστεί το όλο ζήτημα.