Κωνσταντίνος Πλεύρης αποκλειστικά στο YOU: «Δεν συμβιώνω με την Γεωργία Σιακαβάρα, γιατί δεν μπορεί να αφήσει μόνη την μαμά της»

Τρεις μήνες που τους άλλαξαν τη ζωή!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Πλεύρης αποκλειστικά στο YOU: «Δεν συμβιώνω με την Γεωργία Σιακαβάρα, γιατί δεν μπορεί να αφήσει μόνη την μαμά της»

Ο συγγραφέας και πολιτικός, που δεν ξέρει ούτε μηνύματα να στέλνει με το κινητό, αγάπησε την ηθοποιό και TikToker Γεωργία Σιακαβάρα, και μιλάει για την διαφορά ηλικίας, την συμβίωση και το μέλλον της σχέσης τους.

Αλήθεια πόσο παράτολμος μπορεί να είναι στην σημερινή εποχή ένας έρωτας που «ανθίζει» με ηλικιακή διαφορά 30+ χρόνων; Γεγονός είναι ότι στην μετά-κορωνοιού εποχή τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση πια... Και ενώ ο τόπος βοά για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ, μάλλον «αλλού βαράν τα τύμπανα και αλλού χορεύει η νύφη» που λέει και η γνωστή παροιμία, καθώς οι βόμβες και τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν σε ένα άλλο μέτωπο της πολιτικής σκηνής με ένα new love story που αφήνει άφωνους τους πάντες. Ο έρωτας του 84χρονου δικηγόρου, συγγραφέα και πολιτικού Κωνσταντίνου Πλεύρη με την 49χρονη, ηθοποιό και TikToker Γεωργία Σιακαβάρα είναι talk of the town και σίγουρα γράφει ξεχωριστή ιστορία.

Η γνωριμία του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Γεωργία Σιακαβάρα

Ένα δείπνο και μια συνάντηση που συνέβη πριν από 3 μήνες ήταν αρκετά για να καταλάβουν την αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ τους. Οι μετέπειτα συναντήσεις τους θα ανάψουν την σπίθα του έρωτα και θα καταλήξουν σε αποφάσεις και όνειρα για μια κοινή ζωή. Η Γεωργία Σιακαβάρα – για τους φίλους της στο καλλιτεχνικό κύκλωμα Τζώρτζια – θα γοητευτεί από την προσωπικότητα και το λέγειν του Κωνσταντίνου Πλεύρη και εκείνος λάτρης του γυναικείου φύλου θα βρει στο γαλανό της βλέμμα την γυναίκα που θα σταθεί επάξια στο πλευρό του.

Η πρώην παίκτρια που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στο «My style rocks» μεγάλωσε στην Αθήνα, έχει σπουδάσει Διοίκηση επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο και σε νεαρότερη ηλικία είχε ασχοληθεί με το modelling και το τραγούδι το οποίο σταμάτησε μετά από μια 15ετία λόγω προβλημάτων που εμφάνισε στη φωνή της από την στενοχώρια όταν έφυγε ο πατέρας της από την ζωή.

Έκτοτε ασχολήθηκε με το θέατρο, με κάποιες παραστάσεις που ανέβασε και φυσικά με το tik tok όπου δίνει συμβουλές ομορφιάς και ανανέωσης στους followers της που είναι αρκετοί και που συνηθίζει κάποιες φορές να αλληλοτρολάρονται, συνομιλώντας μαζί τους. Η ίδια δηλώνει σύμφωνα με πληροφορίες ανέκαθεν θαυμάστρια του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο οικείο περιβάλλον της και ενθουσιασμένη από την γνωριμία της με έναν τόσο γλυκό άνθρωπο που της κέντρισε την προσοχή.

Το who is who της TikToker και ηθοποιού

Εάν μπει κάποιος στον λογαριασμό της στο TikTok θα δει μια γυναίκα με πολλά... πρόσωπα που της αρέσει να αλλάζει χρώμα στα μαλλιά της φορώντας διαφορετικές περούκες και μαντίλια. Σικάτη αλλά και γοητευτική η Γεωργία, αρκετά κοινωνική, όχι μόνο στα social media, αλλά και στην ζωή της, γενικότερα ένας ευγενής άνθρωπος, από μικρή ηλικία έδειχνε μια ιδιαίτερη αδυναμία στο ρούχο και στο αξεσουάρ. Και επειδή η μητέρα της έραβε, έμαθε και εκείνη να κάνει τις δικές της δημιουργίες χωρίς να έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας, άρχισε να μεταποιεί ρούχα και να τους δίνει έναν νέο χαρακτήρα παρακινώντας τις γυναίκες να μην πετάνε τα παλιά τους φουστάνια αλλά να τα αλλάζουν και να μεταπωλούνται σε καλύτερες τιμές.

«Δεν την βλέπω στο tik tok, ούτε μηνύματα δεν ξέρω να στέλνω»

Ωστόσο, ο αγαπημένος της την παρακολουθεί στο TikΤok; Τι λέει ο ίδιος και πως του φαίνεται η αγαπημένη του στα social media; Το youweekly.gr επικοινώνησε αποκλειστικά με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και εκείνος μίλησε με λόγια καρδιάς για την αγαπημένη του αποκαλώντας την μάλιστα «γυναίκα που περίμενε να μπει στην ζωή του» και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με την Γεωργία γνωριστήκαμε πριν από 3 μήνες -που δεν είναι γεμάτοι κιόλας- σε μια εκδήλωση. Μου κίνησε το ενδιαφέρον επειδή ήταν όμορφη, εν συνεχεία όμως διαπίστωσα ότι δεν είναι μόνο όμορφη αλλά έχει πνευματικά χαρίσματα και ενδιαφέροντα που εμένα μου αρέσουν και το σπουδαιότερο όλων έχει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα».

Την έχετε παρακολουθήσει στα βίντεο ομορφιάς που κάνει στο TikTok;

Όχι δεν την έχω δει γιατί δεν με ενδιαφέρουν, κινούμαι σε άλλο χώρο τελείως διαφορετικό. Μετά την γνωριμία μας έμαθα για την ενασχόλησή της αυτή. Εγώ είμαι και κατά της τεχνολογίας γιατί δεν ξέρω ούτε μηνύματα να στείλω.

Κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες σας από μια έξοδό σας...

Ναι με ενημέρωσε ένας φίλος μου για αυτό. Πηγαίνουμε αρκετά συχνά σε αυτό το κοσμικό ρεστοράν της Κηφισιάς για φαγητό.

Συμβιώνετε με την Γεωργία;

Όχι, δεν είναι δυνατόν, γιατί έχει την μητέρα της που δεν μπορεί να την αφήσει μόνη της.

Τα σχέδια γάμου που γράφονται παντού ισχύουν;

Είναι πολύ νωρίς. Θέλουμε να ζήσουμε μαζί, το πως, θα το βρούμε!

Η Γεωργία είναι για εσάς ένας έρωτας κεραυνοβόλος;

Θα σας πω την αλήθεια που είναι λίγο παράξενη. Εγώ για χρόνια πολλά αναζητούσα μια γυναίκα αυτών των προδιαγραφών για σύντροφό μου, γιατί ήμουνα μόνος μου. Είχα χωρίσει με την σύζυγό μου πολλά χρόνια, με την οποία είχαμε καλές σχέσεις και στην συνέχεια εκείνη είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο και πέθανε. Ήμουνα μόνος μου. Δεν έψαχνα να βρω μια φιλενάδα, έψαχνα να βρω σύντροφο. Συνεπώς ήρθε στην ζωή μου η Γεωργία, την περίμενα...

Κωνσταντίνος Πλεύρης

Μια ζωή θορυβώδης...

Ήσυχη δεν ήταν ποτέ η ζωή του Κωνσταντίνου Πλεύρη, αντίθετα ήταν ανέκαθεν θορυβώδης... Γεννημένος στην Αθήνα το 1939 από τον Αθανάσιο και την Αικατερίνη Πλεύρη, μεγάλωσε στα Πατήσια όπου ο πατέρας του διατηρούσε γαλατάδικο μαγαζί -ΕΒΓΑ. Ο νεαρός Κώστας ολοκλήρωσε την μέση εκπαίδευσή του στην Λεόντειο Πατησίων και από μικρός έδειχνε την έντονη ενασχόλησή του με τα πολιτικά δρώμενα της εποχής. Είχε διατελέσει στενός συνεργάτης, γραμματέας του ιδιαίτερου γραφείου του χουντικού συνταγματάρχη Ιωάννη Λαδά που τον έκανε κουμπάρο καθώς τον πάντρεψε με τη Νίκη Λύτρα, κόρη γνωστής βλάχικης οικογένειας κτηνοτρόφων από την Αβδέλλα Γρεβενών.

Εκείνη με σημαντικό κοινωνικό έργο στην διάρκεια της ζωής της απέκτησε μαζί του δυο παιδιά, τον Θάνο και την Φαιναρέτη, τρία χρόνια όμως πριν και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2020 την χτύπησε αυτοκίνητο και την τραυμάτισε. Εκείνη νοσηλεύτηκε για μερικές μέρες στο ΚΑΤ και πέθανε βυθίζοντας στο πένθος τα παιδιά της αλλά και τον σύζυγό της με τον οποίο βέβαια ζούσαν χωριστά. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στο τηλεοπτικό κανάλι «Τηλεάστυ» και μετέπειτα «ΑΡΤ» του Γιώργου Καρατζαφέρη στην εκπομπή του «Ιστορικές μνήμες» καθώς και στην εκπομπή «Εδώ Ελλάς» στο Extra channel του Γιώργου Κουρή. Στο παλμαρέ του έχει πάνω από 100 βιβλία και ανέκαθεν λάνσαρε το ύφος του καλλιεργημένου συγγραφέα γνώστη της αρχαιοελληνικής ιστορίας που κέρδιζε τους τηλεθεατές με το μειλίχιο ύφος και τις γνώσεις του.

Θάνος Πλεύρης
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Σχέσεις οργής με τον γιο του

Σχέσεις στα άκρα με τον γιο του και πρώην υπουργό υγείας Θάνο Πλεύρη έχουν οι δυο τους εδώ και πολλά χρόνια. Οι σχέσεις οργής προς στιγμήν εξομαλύνθηκαν όταν πριν από 7 χρόνια ο Θάνος Πλεύρης πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και παραλίγο να χάσει την ζωή του, μετά από επέμβαση στους κιρσούς και μόλυνση που του προκάλεσε σηψαιμικό σοκ με αποτέλεσμα να βρεθεί διασωληνωμένος στην εντατική του Ιατρικού κέντρου. «Περιμένουμε και αγωνιούμε» δήλωνε τότε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Πλεύρης για τον γιο του ενώ προηγουμένως το 2012 είχε εκφράσει την επιθυμία να καταθέσει σύντομα σε συμβολαιογράφο νέα επικαιροποιημένη έκδοση της διαθήκης του αποκληρώνοντάς τον και αφήνοντας όλα τα περιουσιακά του στοιχεία αποκλειστικά και μόνον στην κόρη του Φαιναρέτη.

Αιτία τότε ήταν η απόφαση του Θάνου Πλεύρη να προσχωρήσει στο κόμμα της ΝΔ με την οποία ήταν υποψήφιος στην Α' Αθηνών χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί, την ίδια ώρα που το όνομα του πατέρα του δέσποζε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. Μια πολιτική κίνηση που ο πατέρας του δεν του συγχώρεσε ποτέ κατά βάση, αφού προηγουμένως ανάμεσά τους είχαν προηγηθεί έντονοι καβγάδες και διαπληκτισμοί που κατέληγαν πάντα στο να αποχωρεί ο ένας από τους δυο από το σπίτι. Τον Οκτώβριο του 2022 ο υπουργός Υγείας με τον χαρακτηρισμό «αποκτήνωση» μίλησε για τον ναζιστικό χαιρετισμό του πατέρα του μπροστά στην έδρα του δικαστηρίου, όχι μια, αλλά δυο φορές, την ώρα της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα, που δικαζόταν η υπόθεση της Χρυσής Αυγής και που εκείνος είχε αναλάβει συνήγορος του Γιάννη Λαγού.

Πλεύρης χαιρετάει ναζιστικά
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ως συνήγορος υπεράσπισης του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού κατά την διάρκεια της ακροαματική διαδικασίας στην δίκη της «Χρυσής Αυγής»
Φωτογραφία Αρχείου: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Επώνυμες σχέσεις που έγραψαν ιστορία...

Ο Σίγκμουντ Φρόιντ υποστήριζε ότι μια νεαρή γυναίκα σε έναν μεγαλύτερο σύντροφο, αναζητά τον πατέρα της τον οποίο μπορεί να στερήθηκε ή και να θαύμαζε πολύ. Γεγονός πάντως είναι ότι η επιστήμη σε παρόμοιες περιπτώσεις σηκώνει τα χέρια ψηλά, καθώς ο έρως χρόνια δεν κοιτά και 5 περιπτώσεις επωνύμων σχέσεων με μεγάλη διαφορά ηλικίας το αποδεικνύουν περίτρανα! Και δεν είναι οι μόνες...

Σταύρος Ξαρχάκος Ηρώ Σαΐα
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Σταύρος Ξαρχάκος – Ηρώ Σαΐα

Η διαφορά ηλικίας τους αγγίζει τα 35 σχεδόν χρόνια παρόλα αυτά ο έρωτάς τους την εκμηδένισε... Η αντιπάθεια που είχε αρχικά εκείνη στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη έγινε στην συνέχεια αγάπη που οδήγησε το 2015 στον γάμο και στην γέννηση 1 χρόνο αργότερα των διδύμων τους. Η Ηρώ Σαΐα μάλιστα στην συνέντευξή της τότε στο περιοδικό «Γυναίκα» είχε δηλώσει για την διαφορά ηλικίας τους: «Φυσικά και με προβλημάτιζε αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο και είσαι 100% δεν βάζεις όρια»

Κώστας Χατζηχρήστος – Βάσια Τριφύλλη

Λάτρης του ωραίου φύλου γαρ ο μεγάλος πρωταγωνιστής δεν έμεινε αδιάφορος στην γοητευτική τότε Βάσια Τριφύλλη και ας την περνούσε 35 χρόνια... Εκείνη βέβαια εκ των υστέρων δήλωσε ότι ο έρωτάς τους περισσότερο έμοιαζε με... «κατάσχεση» καθώς ναι μεν τον αγάπησε αλλά δεν τον ερωτεύτηκε ποτέ και έτσι η σχέση αυτή απλά πέρασε στην ιστορία...

Δημήτρης Παπαμιχαήλ – Νάντια Μουρούζη

«Είχαμε μια διαφορά ηλικίας, ήταν μιας άλλης εποχής, ήταν ταυτισμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν με τρόμαζε αυτό», έχει πει η Νάντια Μουρούζη για τον αξέχαστο Δημήτρη Παπαμιχαήλ που ναι μεν τους χώριζαν περίπου 30 χρόνια, παρόλα αυτά έμειναν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του και εκείνη δήλωνε αιώνια θαυμάστριά του.

Κώστας Καζάκος Τζένη Κόλλια
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Κώστας Καζάκος – Τζένη Κόλλια

5 χρόνια μετά τον θάνατο της Τζένης Καρέζη, ο μεγάλος θεατράνθρωπος αποφάσισε να προχωρήσει την ζωή του και να παντρευτεί την βοηθό σκηνοθέτη και συγγραφέα Τζένη Κόλλια που ήταν 40 χρόνια μικρότερή του. Ο γάμος τους έγινε το 1997 και απέκτησαν 4 παιδιά, τον Αλέξανδρο, την Άρτεμις – Γεωργία, την Ηλέκτρα και την Μάγια. Ο θάνατος που «τσάκισε» την ζωή τους ήταν της δεύτερης κόρης τους Άρτεμις που μόλις μια εβδομάδα μετά την βάφτισή της έφυγε από όγκο στο κεφάλι, το ζευγάρι όμως ακόμα και μετά από αυτή την τραγική απώλεια δέθηκε περισσότερο και έζησε ερωτευμένο μέχρι τις τελευταίες στιγμές του μεγάλου πρωταγωνιστή.

Ανδρέας Παπανδρέου Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ανδρέας Παπανδρέου – Δήμητρα Λιάνη

36 χρόνια διαφορά ηλικίας είχε ο τότε πρωθυπουργός με την τότε αεροσυνοδό Δήμητρα Λιάνη που παντρεύτηκαν και έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατό του το 1996. Η σχέση τους πέρασε δια πυρός και σιδήρου, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και σχόλια, όμως έγραψε και ξεχωριστή ιστορία στην πολιτική σκηνή καθώς ήταν ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός που κατάργησε την δίωξη της μοιχείας και νομιμοποίησε την παράνομη σχέση του με ένα νεύμα...