Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήξερα ότι η Βάσω Λασκαράκη είχε πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και για αυτό..»

Η αποκάλυψη μετά την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήξερα ότι η Βάσω Λασκαράκη είχε πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και για αυτό..»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Τρίτη 24/10 στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τις οικονομικές απαιτήσεις της Βάσως Λασκαράκη για να παρουσιάσει εκπομπή. Αφορμή στάθηκε η πρεμιέρα της την Κυριακή 22/10 στον ΣΚΑΙ, αλλά και οι δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα που αρχικά είχε ειπωθεί πως εκείνος θα ήταν ο παρουσιαστής του The Break.

Όπως ανέφερε λοιπόν η παρουσιάστρια, οι οικονομικές απαιτήσεις της ήταν υψηλές όλα αυτά τα χρόνια και για αυτό το λόγο δεν είχε πάρει δική της εκπομπή.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την Λασκαράκη

«Ο μέσος όρος του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα είναι κάτω από το 10%. Αλλά σου λέει απάντησα ότι πήγε πολύ καλά, 7%. Ξέρω ότι η Βάσω Λασκαράκη ήταν στο μυαλό πολλών διευθυντών προγραμμάτων όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα έχω ακούσει μία ιστορία, ότι είχε πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις όλα αυτά τα χρόνια και για αυτό δεν έτυχε να βρεθεί μπροστά. Ήξερα ότι η Βάσω - και καλά είχε κάνει - έλεγε ότι θα πει ένα υψηλό νούμερο κι αν κάποιος της το έδινε, θα το δοκίμαζε. Είναι και ένα ρίσκο», ανέφερε αρχικά.

«Πρέπει να συγκρίνουμε τα νούμερα τα νούμερα με βάση τα νούμερα του σταθμού» πρόσθεσε με αφορμή τα σχόλια που έγιναν για τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα.

Οι δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα που έφεραν το σχόλιο της Σταματίνας

Η κάμερα του Happy Day αλλά και οι υπόλοιπες τηλεοπτικές εκπομπές, συνάντησαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο Kick-Off party των MadWalk και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για την πρεμιέρα της Βάσως Λασκαράκη, αφού όπως έχει ειπωθεί αρχικά ήταν να βρεθεί στο πλευρό της, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε.

«Δεν πρόλαβα να δω την εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη. Είδα τα νούμερα και είδα ότι ήταν πολύ καλό. 7% για πρεμιέρα ήταν πάρα πολύ καλό με τόσο ανταγωνισμό. Αν θα δούμε το Dot στον ΣΚΑΙ είναι θέμα του σταθμού και της εταιρίας παραγωγής», ήταν οι απαντήσεις που έδωσε.