«Ήταν άρρωστος, έφευγα από την εκπομπή και πήγαινα μαζί του για να κάνει τις θεραπείες, "έφυγε" και...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για την απώλεια του πατέρα της

Τι συνέβαινε όταν οι κάμερες έκλειναν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη στο κανάλι του ΣΚΑΙ, The Break, η οποία έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 22/10 (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε). Η παρουσιάστρια βρέθηκε εκεί για να κάνει μαθήματα τηλεόρασης στην ηθοποιό, ωστόσο μέσα από την συζήτησή τους η ίδια προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πώς αισθάνθηκε την πρώτη της μέρα που βγήκε στο "γυαλί", ενώ προχώρησε σε μία εξομολόγηση καρδιάς για την δύσκολη περίοδο που βίωνε όταν ο πατέρας της ήταν άρρωστος, εξηγώντας τι συνέβαινε μόλις έκλειναν οι κάμερες.

Η σπάνια εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για την προσωπική της ζωή

«Το ότι σπούδασα ηθοποιός νομίζω ότι με βοήθησε στην παρουσίαση, γιατί ένιωσα πιο άνετα στο να εκτίθεμαι. Το σενάριο εδώ είναι ότι θα «κάνεις την παρουσιάστρια». Η πρώτη μου μέρα στην τηλεόραση ήταν πολύ κακή σε μαλλιά και μακιγιάζ. Ήταν τραγικό», είπε αρχικά.

«Θυμάμαι πως η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν το 1998. Ήταν μια εκπομπή στον ΑΝΤ1, το «Κάτσε καλά» που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Άννα Δρούζα. Έφυγε η Άννα Δρούζα και πήγε στο MEGA. Τότε, όταν έγινε η επιλογή, γιατί έκαναν δοκιμαστικά πολλά κορίτσια, κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, τι σύμπτωση, και μου είπε: "Ο πρόεδρος σε διάλεξε, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και φρόντισε να μην κόψεις τα μαλλιά σου". Πάω να τα φρεσκάρω τον Σεπτέμβρη και μου τα κόβουν κοντά! Και είναι τραγικό! "Ποιον θα πάρουμε;", "τι θα κάνουμε;", "φέρτε κάποιον", "ποιος κάνει την Ρούλα;" ρωτούσαν. Νομίζω πως δεν υπήρχαν και extensions τόσο παλιά», δήλωσε έπειτα.

«Μερικές φορές που μπορείς να αισθανθείς πάρα πολύ χαλαρά και επικρατεί ο αυθορμητισμός, γυρνάω σπίτι και σκέφτομαι "πω πω, τι είπα σήμερα; γιατί τα είπα έτσι;" ντρέπομαι. Είναι όμως οι καλύτερες, γιατί είσαι ο εαυτός σου», εξήγησε αργότερα.

«Έχω κάνει εκπομπή που ήταν ο μπαμπάς μου άρρωστος, έφευγα και πήγαινα μαζί του για να κάνει τις θεραπείες. "Έφυγε" ο μπαμπάς μου και γύρισα μετά από μια εβδομάδα στην εκπομπή, αλλά μου έκανε καλό. Είναι ζωή κανονική», κατέληξε για τις δυσκολίες που συνάντησε στην πορεία της στην τηλεόραση.

Δείτε επίσης: «Τον ρόλο της πεθεράς τον ζω, τον ρόλο της γιαγιάς...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για τους δύο γιους της και τις σχέσεις της με τις συντρόφους τους