Τα άδυτα της ψυχής της Παναγιώταρου: Η επιθυμία να γίνει μητέρα, η ψυχανάλυση και η δεύτερη ευκαιρία σε πρώην της

Όσα δεν έχει αποκαλύψει ποτέ ξανά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντάει συχνά μέσα από Q&A σε ερωτήσεις των ακόλουθων της σχετικά με κομμάτια της προσωπικής της ζωής, της καθημερινότητας της, των επαγγελματικών σχεδίων της και πολλών άλλων θεμάτων (δείτε εδώ το κλασάτο σπίτι της στο κέντρο).

Ανάμεσα σε όσα απάντησε η επιχειρηματίας πρόσφατα στο instagram ήταν και πιο σοβαρά προσωπικά θέματα, όπως η μητρότητα, το κομμάτι της ψυχανάλυσης αλλά και των σχέσεων με την Παναγιώταρου να είναι αρνητική στις δεύτερες ευκαιρίες.

Oι απαντήσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε προσωπικά ζητήματα

Σε ότι αφορά τη μητρότητα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλησε να απαντήσει με μία φωτογραφία του σκύλου της, το οποίο είναι σαν παιδάκι της, τονίζοντας, πως αν βρεθεί ο κατάλληλος πατέρας θέλει να γίνει μαμά. Όσο για την ψυχανάλυση έχει κάνει, ωστόσο δεν συστήνει ειδικούς ψυχικής υγείας σε άλλα άτομα.

Υπάρχει επανασύνδεση με τον Στάθη Σχίζα;

Φουντώνουν οι φήμες για επανασύνδεση ανάμεσα σε Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, οι οποίοι εδώ και αρκετό διάστημα έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Η influencer πριν απο μερικό διάστημα είχε πάρει την απόφαση να μετακομίσει από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον νικητή του Survivor 5 προκειμένου να πάρει ο καθένας τον χρόνο του, να αποστασιοποιηθούν και να σκεφτούν το μέλλον της σχέσης τους.

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε την Τρίτη (10/10) μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου από δημοσιογράφο, που είναι πολύ κοντά στην Αλεξάνδρα να τονίζει, πως υπάρχει μυστική επανασύνδεση.

Δείτε επίσης:Τσακώθηκαν σε νυχτερινό κέντρο Στάθης Σχίζας & Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μετά από επικοινωνία, που είχε ο δημοσιογράφος τόσο με την Παναγιώταρου, όσο και με τον Στάθη Σχίζα ανέφερε, πως δεν επιβεβαιώνουν την επανασύνδεση, ωστόσο καλή τους φίλη ανέφερε: «κράτα μικρό καλάθι», σαν να μας λέει, πως θα τους δούμε σύντομα ξανά μαζί!

Η Αλέξάνδρα Παναγιώταρου σύμφωνα με ρεπορταζ του Breakfast@Star, είναι αρκετα ενοχλημένη με όλα αυτα τα δημοσιεύματα περι επανασύνδεσης.

Όπως ανέφερε η Μαίρη Αργυριάδου στον “αέρα”, η ίδια δεν ήθελε να μιλήσει καθόλου για το εν λόγω θέμα.