«Κύριε ελέησον» - Η αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην πρώτη συνάντηση με κάμερα μετά το θάνατο της μαμάς του

Απέφυγε τη δημοσιογράφο μαζί με την Δήμητρα Βαμβακούση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κύριε ελέησον» - Η αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην πρώτη συνάντηση με κάμερα μετά το θάνατο της μαμάς του

Περίπου τρεις εβδομάδας έχουν περάσει από την ημέρα που ο Γιώργος Αγγελόπουλος οδήγησε την μητέρα του στην τελευταία της κατοικία έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα (δείτε εικόνες από την κηδεία).

Λίγες ημέρες μετά μάλιστα, επέστρεψε και στα γυρίσματα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, Η Γη της Ελιάς. Στήριγμα σε όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάει, είναι η σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδάκι.

Η αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου όταν είδε την κάμερα

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Δήμητρα Βαμβακούση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την αναχώρηση τους για Κύπρο. Ο ηθοποιός ωστόσο, δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση, αποφεύγοντας ευγενικά την δημοσιογράφο.

Μάλιστα, δεν είχε καταλάβει πως η κάμερα ήταν δίπλα του - αφού δεν την είχε δει - και μόλις "έπεσε" πάνω της αναφώνησε «Κύριε Ελεήσον».

Το δώρο που έκανε στη γυναίκα της ζωής του

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αμέσως μετά τον γάμο τους βυθίστηκαν στο πένθος και τη στεναχώρια. Παρόλα αυτά, προσπαθούν να βρίσκουν λόγους και τρόπους ώστε να χαμογελούν και να προχωρήσουν τη ζωή τους. Μικρά και συμβολικά δωράκια σίγουρα βοηθούν!

Ένα από αυτά επέλεξε να κάνει και ο νικητής του πρώτου Survivor στην σύζυγό του την Τρίτη 17/10, χαρίζοντάς της ένα μπουκέτο με ανθισμένα λουλούδια σε ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις. Η γυμνάστρια το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε τον καλό της δημόσια.

«Γιατί οι άντρες πρέπει να είναι πραγματικοί κύριοι», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ στον άντρα μου».

Αγγελόπουλος δώρο Βαμβακούση