Τίτλοι τέλους - Οριστικός χωρισμός για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και τον Πέτρο Πυλαρινό

Τι συνέβη με το ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία είδηση ''βόμβα'' θα λέγαμε, πως διέρρευσε την Τετάρτη (18/10) μέσα από την εκπομπή Πρωινό ΣουΣού αναφορικά με τη ζωή του Πέτρου Πυλαρινού και της Βάλιας Χατζηθεοδώρου, που τα τελευταία χρόνια διατηρούσαν σχέση.

Πιο αναλυτικά, η Βάλια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή με τη δημοσιογράφο να τη ρωτάει για τον μουσικό και εκείνη να απαντάει γενικόλογα με μία μια αμηχανία μιας και είχε έρθει ο χωρισμός ανάμεσά τους.

Δείτε επίσης: «Δεν θέλω να κάνω παιδί! Ο γάμος...» - Η αποκάλυψη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για την σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό

Τέλος η σχέση του Πέτρου Πυλαρινού με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

Στη συνέχεια λοιπόν, από μέλος του πάνελ της εκπομπής έγινε γνωστό, πως το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και λίγο καιρό με αυτήν την εξέλιξη να είναι οριστική - επιβεβαιώνοντας πως δεν υπήρξε σοβαρός λόγος χωρισμού.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν η Βάλια είχε μιλήσει στο Πρωινό Σουσού με την παρουσιάστρια να έχει χωρίσει, ωστόσο, όπως φαίνεται και στο ύφος της δεν νιώθει έτοιμη να μιλήσει για το γεγονός!

Τι δήλωνε πριν από 4 μήνες η Βάλια

«Εγώ μπορεί να μην δείχνω την σχέση μου με τον Πέτρο, αλλά επειδή στην αρχή μπορεί να είχαμε ανεβάσει δύο τρεις φωτογραφίες παραπάνω, είναι πάρα πολύς ο κόσμος, που με ρωτάει αν χωρίσαμε. Είναι λογικό να σε ρωτάνε, είναι φυσιολογικό. Δεν έχουμε χωρίσει με τον Πέτρο», είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.