Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Παντρεύεται τελικά το ζευγάρι;

Όλη η αλήθεια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα, γύρω από το ενδεχόμενο γάμου της Δέσποινας Βανδή του Βασίλη Μπισμπίκη. Είναι μια είδηση που έχει ειπωθεί αρκετές φορές ωστόσο το ζευγάρι αποφεύγει να σχολιάσει ή να απαντήσει σε οποιοδήποτε δημοσίευμα. Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένο αλλά και πολύ ανανεωμένο μετά το κοινό τους ταξίδι στην Αμερική, όπου η τραγουδίστρια είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Τι ισχύει για το ενδεχόμενο γάμου Βανδή - Μπισμπίκη

Το θέμα σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 16/10 στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” Νίκος Γεωργιάδη μάλιστα, ανέφερε πως ο ίδιος επικοινώνησε με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στο ζευγάρι, τα οποία διέψευσαν τα όσα γράφονται περί ασχολήθηκαν γάμου.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχοντας μιλήσει με ανθρώπους από το πολύ στενό τους περιβάλλον και οι δύο σε αυτή τη φάση της ζωής τους δεν τους ενδιαφέρει. Είναι πολύ καλά μαζί αλλά δεν είναι κάτι που το έχουν στο μυαλό τους.» αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Διαθέτει όλο το πακέτο, αφού έχει συγκλονιστική φωνή και ακόμη ένα πιο συγκλονιστικό κορμί. Φέτος λοιπόν, θα συνεργαστεί με έναν τραγουδιστή "φωτιά" - δείτε τον εδώ - και με αφορμή το νέο της τραγούδι λίγο πριν την έναρξη, πραγματοποίησε μια φανταστική φωτογράφιση.

Φωτογραφίες από την επαγγελματική φωτογράφιση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφήνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με το στόμα ανοιχτό.

Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε φορώντας μόνο ένα σακάκι. μαύρο καλσόν και γόβες και είδε την απόλυτη αποθέωση στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της.

«Έλα οκ, άντε γειά!!! Μας πορώνει και δεν πάμε καλά», «Wow, είδωλο» είναι μερικά από τα δεκάδες σχόλια που δέχτηκε. Πολλοί επίσης, αποθέωσαν και το καινούργιο της τραγούδι.