Μαρίνα Ασλάνογλου: «Μα είναι δυνατόν;» - Μιλάει για τη μεγάλη καταστροφή που υπέστη η περιουσία της

"Μαμά δε θα ξανά έχουμε σπίτι;"

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκε χθες, Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στην εκπομπή "Μπαμπά- δες", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1 και την παρουσιάζει ο Τάσος Ιορδανίδης. Μίλησε για τους άνδρες τη ζωή της, τον άνδρα της, Δήμο, και το γιό της, Κωνσταντίνο, καθώς και για τη μεγάλη καταστροφή που υπέστη η περιουσία της.

Τι είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου για την απώλεια της περιουσίας της

Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για τη δυσκολία που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να αποκτήσει ένα δικό της παιδία, καθώς και το μήνυμα ελπίδας που έχει δώσει και η ίδια γύρω από το ζήτημα της εξωσωματική γονιμοποίησης.

Αναφέρθηκε αναλυτικά στη σχέση που έχει αναπτύξει με το σύζυγό της και με το γιο, αλλά και το πως είναι μεταξύ τους οι δύο άνδρες. «Όταν μαλώνω εγώ το γιο μου γελάει, ο μπαμπάς του του ρίχνει ένα βλέμμα και κάθεται σούζα», είπε χαρακτηριστικά. Ενώ μάλιστα, πρόσθεσε, πως πατέρας και γιος περνάνε πολύ χρόνο μαζί κάνοντας extreme sports. «Ο γιος μου είναι ο μόνος άνδρας, που με κάνει, ότι θέλει», εξομολογήθηκε.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της έχουν περάσει πρόσφατα δύο περιστατικά, τα οποία του ήτανε πολύ δύσκολα και κατέστρεψαν σε ένα βαθμό την περιουσία τους. «Η περιουσία του Δήμου στην Μάνδρα κάηκε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι. Και το εξοχικό στη Σκιάθο πλημμύρισε. Και λέγαμε κάτι με το Δήμο εκείνη την ώρα, "μα είναι δυνατόν;". Και έρχεται ο γιος μας και λέει "μαμά, μπαμπά, μη φωνάζετε τη βροχή τη στέλνει ο Θεός"», εξηγεί για την κατανόηση που δείχνει ο γιος της, ο οποίος είναι στις τάξεις του νηπιαγωγείου, και καταλαβαίνει τα πάντα.

«Σου λέει κάτι τέτοια και λες "ουαου". Τι να του πεις εκείνη την ώρα; Γιατί καταλάβαινε. Έβλεπε την έντασή μας», πρόσθεσε. «"Μαμά δε θα ξανά έχουμε σπίτι;", και εγώ του λέω "ναι, θα φτιάξουν όλα, αυτά φτιάχνουνε, ας είναι μόνο αυτά τα προβλήματα", και ήρθε και μας αγκάλιασε, και μας είπε (ο 5χρονος γιος μου), "χαίρομαι που έχω μία τέτοια οικογένεια"», κατέληξε η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: