Κορίνα Τσοπέη: «Όταν χωρίσαμε κι άρχισα να...» - Η Μις Υφήλιος 1964 εξομολογείται τις δυσκολίες στην προσωπική της ζωή

«Πήρε ένα αεροπλάνο και έφυγε...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελληνίδα Μις Υφήλιος 1964, Κορίνα Τσοπέη βρίσκεται εδώ και ένα διάστημα στην Ελλάδα, μετά από πολύχρονη μόνιμη εγκατάσταση στην Αμερική. Μάλιστα, πρόσφατα παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις δύσκολες στιγμές της προσωπικής της ζωής.

Τι δήλωσε η Κορίνα Τσοπέη για την προσωπική της ζωή

Η δημοσιογράφος, αρχικά ρώτησε το πρώην μοντέλο, αν υπάρχουν πράγματα, που της έχουν μείνει ανεξίτηλα στη ζωή της. Εκείνη απάντησε, πως «Πολλά… Όταν ο άντρας μου ζήτησε να χωρίσουμε με τρία μωρά παιδιά, πέθανα, δεν ήξερα τι να κάνω…». Περιέγραψε τη ψυχοσύνθεσή της τότε, λέγοντας, ότι «Πήρε ένα αεροπλάνο και έφυγε. Τότε εγώ έλεγα: “Χριστέ μου, να πέσει το αεροπλάνο, αλλά να πεθάνει μόνο αυτός, όχι οι άλλοι άνθρωποι που είναι μέσα”. Ήταν απόγνωση, μίσος, ανησυχία… τα πάντα… Δεν είχα δύναμη».

Δείτε επίσης: Τη δημόσια εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του εγγονού της Κορίνας Τσοπέη

Η ρεπόρτερ διαπίστωσε, ότι φαντάζει αδιανόητο ένας άνδρας να εγκαταλείψει μία τόσο όμορφη γυναίκα. Η μις Υφήλιος αποκρίθηκε, πως «Όταν χωρίσαμε κι άρχισα να βγαίνω ραντεβού με άλλους στους οποίους έλεγα από την αρχή ότι ήμουν παντρεμένη, ότι έχω μωρά παιδιά, εκείνοι μου απαντούσαν: “Γιατί άφησες τον άντρα σου; Γιατί άφησες τον άνθρωπό σου;” Όταν τους απαντούσα δεν τον άφησα εγώ, εκείνος με άφησε, εκείνοι μου έλεγαν: “Πρέπει να είναι ηλίθιος”».

«Έβλεπα τον άντρα μου όταν έπαιρνε τα παιδιά και μου έλεγε: “Μη λες στους ανθρώπους ότι σε άφησα” και του ανταποκρινόμουν: “Γιατί να μην το λέω… αφού με άφησες”. “Θα νομίζουν ότι είμαι βλάκας” και του απαντούσα πως αυτό νομίζουν», παραδέχθηκε δημόσια και έκλεισε τη συζήτηση.

Τα όμορφα λόγια για το δεύτερο σύζυγό της

Λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινία "The Greek Tycoon" του Νίκου Μαστοράκη, σε ένα night club γνώρισε η Κορίνα Τσοπέη ο δεύτερο σύζυγό της, Freddie Fields. Τότε ο άνδρας, όπως εξιστορεί ήταν δυναμικός ατζέντης και παραγωγός, αλλά και παντρεμένος. Κάτι, που όπως περιγράφει δεν απέτρεψε από τη φλερτάρει, ούτε καν σε κοντινή απόσταση από την τότε σύζυγό του, όπως η ίδια πίστευε. «Λέω στο Μαστοράκη, "τον ηλίθιο, η γυναίκα του είναι εδώ, και αυτός με φλερτάρει, όχι μου λέει έχουνε χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια, "γλυκούλης είναι", του λέω», πρόσθεσε γελόντας. Είχε μείνει άναυδη από το βλέμμα του, «μπήκε μέσα μου».

Λίγες μέρες μετά ο Freddie έπρεπε να φύγει για το Φεστιβάλ των Καννών στη Γαλλία, οπότε για να διατηρηθεί η επικοινωνία, την οποία και οι δύο επιζητούσαν, την καλούσε στο σπίτι της, όπου διέμενε ακόμη τον πρώην σύζυγό της. Μάλιστα, θυμάται μία σκηνή που εκείνος σήκωσε το τηλέφωνο, που τη ζητούσε ο νέος αγαπημένος της, «το ευχαριστήθηκα». Όπως είπε στη συνέχει, ο δεύτερος σύζυγός της είχε κλάνει ήδη τρεις γάμους πριν από εκείνη και δε σκόπευε να παντρευτεί ξανά, αλλά ούτε εκείνη ήθελε. Μέσα από τον παραγωγό κατάφερε να γνωρίσει και ολόκληρο το Hollywood, όπου παρατηρούσε την αγάπη που έτρεφε όλος ο χώρος του θεάματος προς εκείνον.

Αυτό που εκτίμησε περισσότερο στο μεγάλο ατζέντη είναι, πως αγάπησε τα τρία παιδία, που είχε από τον προηγούμενο γάμο της, καθώς και τους γονείς της, με τους οποίους το ζευγάρι συνήθιζε να κάνει και μεγάλα ταξίδια. Την αγάπη που προσλάμβαναν οι γονείς της Μις Υφηλίου από το νέο της σύντροφο, την ανταπέδιδαν σε εκείνον, το μόνο προβληματισμό τον εξέφρασε η μητέρα της, ο οποίος αφορούσε τη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού. Ωστόσο, από αυτά που με νοσταλγία και συγκίνηση σημειώνει η Κορίνα Τσοπέη, ο παραγωγός ήταν πολύ δοτικός και προσέφερε απλόχερα σε όλους τους οικείους της, «Ήταν σίγουρος για τον εαυτό του, δεν ήταν κομπλεξικός», σχολιάζει.

Το πιο φορτισμένα συναισθηματικό κομμάτι, όμως ήταν το σημείο που θυμήθηκε και παρουσίασε την ασθένεια και την απώλειά του. Όπως φανέρωσε ο σύζυγός της ήταν άρρωστος περίπου δέκα χρόνια, νοσούσε από καρκίνο σε διάφορα σημεία του σώματος. Αυτό που της έλεγε μέχρι την ύστατη στιγμή ήταν «Δε θέλω να σε αφήσω»

. Τη μέρα του θανάτου ήταν εκεί η ανιψία της και τα εγγόνια του άντρα της, και κάποια στιγμή της λένε, πως ο ρόγχος που έκανε σταμάτησε. Εκείνη πάει στο δωμάτιο του και βάζει το χέρι της κάτω από το κεφάλι του και τον βλέπει να ανοίγει τα μάτια του να κοιτάνε στο υπερπέραν, και πήρε μία βαθιά εισπνοή. «Και πήρε άλλη μία πολύ... και βάζω το στόμα μου πάνω του και την πήρα εγώ την τελευταία του πνοή», και όταν ξεφύσηξε, βγήκε ένα φωτάκι, υποστήριξε και πέθανε ο σύζυγός της. Ισχυρίστηκε, πως ένιωσε καλά, που ξεκουράστηκε. Παρόλα αυτά, περιέγραψε, πως τα πρώτα χρόνια η απώλεια ήταν δύσκολη.