Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ειπώθηκαν τόσα πολλά πράγματα, οι προσδοκίες ήταν τόσο μεγάλες...»

Τα σχόλια της εκπομπής I love ΣουΚου μετά τις δηλώσεις της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ειπώθηκαν τόσα πολλά πράγματα, οι προσδοκίες ήταν τόσο μεγάλες...»

Στην εκπομπή I love ΣουΚου σήμερα Σάββατο 14/10 σχολίασαν τις πρόσφατες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με τα επαγγελματικά της αλλά τις προτάσεις που έχει δεχτεί αλλά παράλληλα αρνηθεί.

Στο πάνελ αναφέρθηκαν μάλιστα στην αποχώρηση της από τον ΣΚΑΙ, που όπως φαίνεται δεν έγινε με πολύ καλές σχέσεις ανάμεσα τους, όπως είχε ειπωθεί και όπως αποδείχθηκε άλλωστε από την άρνηση της να μιλήσει στο συνεργείο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Fay's Time.

Οι δηλώσεις του I love ΣουΚου για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Στα τελευταία της βήματα νιώθω ότι δεν είχε βρει τον εαυτό της. Σα να έκανε πράγματα για να παραμείνει και δεν ήταν ακριβώς το προϊόν που ήθελε η ίδια για τον εαυτό της. Τώρα θα επιστρέψει με κάτι σωστό», σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς αρχικά μετά την προβολή των δηλώσεων της.

«Το δύσκολο κομμάτι της Ιωάννας ήταν ότι ήρθε από ένα επαρχιακό κανάλι και αυτά που ακούστηκαν πριν ακόμα τη δούμε, μπορεί να την άγχωσαν πάρα πολύ και είναι και λογικό θεωρώ. Ειπώθηκαν τόσα πολλά πράγματα, οι προσδοκίες ήταν τόσο μεγάλες και το φτιάξανε όλο ρε παιδί μου την βάλανε σε μία φούσκα τεράστια και μπήκε η κοπέλα μέσα. Δεν φτάνει να βρει τα πατήματά σου, εδώ ένα πλατό αλλάζεις και θέλεις χρόνο να το συνηθίσεις, φαντάσου η κοπέλα αυτή που έφυγε από επαρχιακό κανάλι για να έρθει στην Αθήνα, στην πρωτεύουσα. Μεγάλο κανάλι, μεγαλύτερες απαιτήσεις», είπε στην συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Πολύ μεγαλύτερο κοινό, εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Νομίζω έχει να κάνει και με τον τρόπο που πλασαρίστηκε από τον σταθμό γιατί το είχαν παρουσιάζει σαν κάτι πολύ μεγάλο, οπότε όλα αυτά που περιμέναμε από αυτή ήταν τεραστίων διαστάσεων», σχολίασε επίσης συνεργάτης της παρουσιάστριας.