Ιωάννα Τούνη: Η μεγάλη αλλαγή της στα μαλλιά της (Φωτογραφίες)

Άλλος άνθρωπος!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Η μεγάλη αλλαγή της στα μαλλιά της (Φωτογραφίες)

Η γνωστή Influencer, Ιωάννα Τούνη, προχώρησε σε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και μας αποκάλυψε τα πάντα για αυτό, αφού ανέβασε κάθε λεπ΄το από την επίσκεψή της στο σαλόνι ομορφιάς, λίγες μόλις μέρες μετά την αποκάλυψη για το θηλασμό του γιού της (δείτε εδώ τι είπε).

Τα νέα μαλλιά της Ιωάννας Τούνη

Η γνωστή Influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φανέρωσε, πως έχει νέο hair style. Από την πρώτη στιγμή που πήγε στο κομμωτήριο ενημέρωσε τους ακολούθους της, για την αλλαγή που επέρχεται. «Λοιπόν, έχω έρθει εδώ πέρα στο κορίτσι μου και κάνουμε ρίζα εμφανώς. Δε θα κάνουμε μόνο ρίζα», αποκάλυψε σε πρώτη φάση. Ενώ, στη συνέχεια, συμπλήρωσε, πως «Θα κάνουμε ριζικές αλλαγές σήμερα. Έχουμε δηλαδή μέλλον μπροστά μας».

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπο από την επίσκεψή της στο κομμωτήριο:

Ιωάννα Τούνη κομμωτήριο

Σε επόμενο video story η Influencer αποκάλυψε, πως πρόσθεσε και εξτέσιον. «Μάντεψε ποια γίνεται μακρυμαλλούσα ξανά», είπε γεμάτη ενθουσιασμό. «Και μη μου πεις, ότι δε θέλεις, γιατί θα σε φάω», ανέφερε αστειευόμενη, «ότι θέλω εγώ θα κάνω. Άντε», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο από το βίντεο:

Ιωάννα Τούνη exte

Τέλος, ανέβασε ακόμα ένα βίντεο με τα αποκαλυπτήρια. Έδειξε στο κοινό της, πως έγιναν τα μαλλιά της μετά την παρέμβαση της κομμώτριας της, Μαρίας «Τι μαλλάρα μου έκανες πάλι», σχολίασε γραπτώς. «Η κοπέλα. Τέλεια μαλλούραααα!», είπε. «Μαρία είναι τέλεια», φώναξε. «Καλά σοκ, καταλαβαίνετε, ότι έχω μείνει μετά το κλείσιμο», τόνισε, ενώ από πίσω της πέρναγε μία κυρία που καθάριζε το χώρο. «Έχει γίνει δουλίτσα εδώ πέρα», υπογράμμισε με θαυμασμό για το νέο της look, και αποχαιρέτησε τους ακολούθους της με ένα φιλί.

Μάλιστα, έγραφε το story της «Βάψαμε ρίζα, κάναμε θεραπεία, βάλαμε 120 εξτέ και 20 tape και κουρευτήκαμε!», αλλά και «Συγγνώμη ποια είναι η κοπέλα;», για τον εαυτό της, αφού και αυτή δεν περίμενε την τόσο μεγάλη αλλαγή. Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο από το video:

Ιωάννα Τούνη μαλλιά

Έχουμε μείνει έκπληκτες από το υπέροχο αποτέλεσμα! Με γειά!