Έτρεχε στην άμμο με μαύρο μπικίνι - Οι φοβερές αναλογίες της Ελένης Ράντου με μαγιό

Στη θάλασσα στα μισά του Οκτώβρη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Ράντου είναι ένα πρόσωπο, που αγαπάει πολύ τα ταξίδια τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στα πλαίσια της δουλειάς της, με πολλές παραστάσεις της ηθοποιού να γίνονται μεγάλες περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν, η Ελένη Ράντου βρίσκεται στην Κύρπο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό για την παράσταση το «Πάρτυ της ζωής μου», η οποία παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Σε μία λοιπόν από τις πιο χαλαρές στιγμές της Ελένης Ράντου στην Κύπρο επέλεξε να κάνει στα μέσα του Οκτώβρη το τελευταίο μπάνιο της στην θάλασσα, ποζάροντας μάλιστα με το μαύρο μπικίνι της, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στο Facebook.

Δείτε επίσης: Με μάξι φορέματα, σορτσάκια και μπικίνι - Διακοπές στην εξωτική Αφρική, Μαρία Μπακοδήμου και Ελένη Ράντου

Η πόζα της Ελένης Ράντου από παραλία της Κύπρου

«Το τελευταιο μπανιο του καλοκαιριου στη Λεμεσο!!!
Κυπρο σ ευχαριστω γι αυτη την τεραστια αγκαλια! Δε θελω να τελειωσει...», έγραψε η Ελένη Ράντου.

Η διατροφή της και τα προβλήματα υγείας

Η Ελένη Ράντου έχασε τα παραπάνω κιλά που είχε και έγινε αγνώριστη. Η διατροφή που ακολούθησε και τα προβλήματα υγείας.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και συζήτησε για πολλά θέματα με την παρουσιάστρια. Μάλιστα, εντυπωσιάστηκε με την αλλαγή της.

Η Φαίη Σκορδά παρατήρησε την αλλαγή στην εμφάνιση της Ελένης Ράντου καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά από όταν αποφάσισε να κάνει διατροφή.

Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως ο Σταμάτης Φασουλής της ζήτησε για τις ανάγκες του ρόλου της στο θέατρο να χάσει κάποια κιλά και τότε ήταν που η ίδια αντιλήφθηκε πόσο κακή διατροφή έκανε. Με την απώλεια των κιλών κατάφερε να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα υγείας.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά ζήτησε την διατροφή που ακολούθησε!