Ηλέκτρα (11/10): Μια καλοστημένη παγίδα του Νικόλα βάζει ξανά στο κάδρο τον Βασίλη

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (11/10): Μια καλοστημένη παγίδα του Νικόλα βάζει ξανά στο κάδρο τον Βασίλη

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και σήμερα 11/10 στην νέα σειρά που προβάλλεται στην ΕΡΤ, Ηλέκτρα, όπου θα παρακολουθήσουμε αποκαλύψεις που θα φέρουν στο φως καλά κρυμμένα μυστικά (δείτε τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Οι σημερινές εξελίξεις 11/10 στην σειρά Ηελέκτρα

Επεισόδιο 7

Η Ηλέκτρα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μετατοπίσει το ενδιαφέρον της έρευνας στους Βρεττούς, καθώς οι ενοχές για το ψεύτικο άλλοθι που έδωσε στον Νικόλα βαραίνουν ολοένα και περισσότερο τη συνείδησή της. Μια καλοστημένη παγίδα του Νικόλα βάζει ξανά στο κάδρο τον Βασίλη ως ένοχο για τη φωτιά, τουλάχιστον στα μάτια του Βρεττού. Ο Σωτήρης ανακαλύπτει ότι η Ηλέκτρα παίρνει κρυφά το άλογο και αποφασίζει να της το στερήσει μια και καλή. Η Μάρω, έπειτα από μια συζήτηση με την κόρη της τη Φιλιώ, αρχίζει να υποπτεύεται ότι η μικρή είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Νικόλα. Οταν εκμυστηρεύεται τις υποψίες της στην Ηλέκτρα, ένα ντόμινο αποκαλύψεων θα ξεκινήσει, φέρνοντας καλά κρυμμένα μυστικά στο φως.

Τι θα δούμε αύριο 12/11

Μετά την επίθεση του Σωτήρη στο αγαπημένο της άλογο, η Ηλέκτρα φτιάχνει βαλίτσες λέγοντάς του ότι χωρίζουν. «Πού πηγαίνεις; Εδώ είναι το σπίτι σου και ακόμα κι αν δεν με αγαπάς πλέον, οφείλεις να σεβαστείς τα χρόνια που περάσαμε μαζί, τις κόρες που κάναμε. Τι θα πω στα κορίτσια;», τη ρωτάει αλλά η Ηλέκτρα δεν γυρίζει το βλέμμα της πάνω του για να του απαντήσει. Φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις της από καιρό. Ταυτόχρονα, η Πόπη ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό της οικογένειας και όλες οι ισορροπίες κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα. Αυτό, όμως, δεν είναι το μόνο μυστικό που έχει ανακαλύψει η Πόπη. Ο Βασίλης, μιλώντας μαζί της, αντιλαμβάνεται πως κάτι ξέρει και για τη φωτιά. Ενα σημείωμα στα ρούχα του Νικόλα θα επιβεβαιώσουν τις υποψίες της Πόπης. Αυτή η βεβαιότητα, όμως, μπορεί να στοιχίσει τη ζωή της…