«Είμαστε 16 χρόνια μαζί...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Λέχου για τον σύντροφό της

«Και οι δυο θέλουμε αυτό το "παιδί", που είναι η...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είμαστε 16 χρόνια μαζί...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Λέχου για τον σύντροφό της

Το βράδυ της Δευτέρας 10/10 η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή του ANT1, The 2night show που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων και για τον σύντροφό τους που είναι μαζί 16 χρόνια.

«Όταν ήμουν υπό τη σκέπη της οικογένειάς μου, αυτό είχε ένα μεγάλο τίμημα για εμένα γιατί άργησα πάρα πολύ να ενηλικιωθώ και να ανδρωθώ. Αλλά εντάξει πλήρωσα αυτό το τίμημα. Θα ήθελα να είχα ενηλικιωθεί στην ώρα μου κι όχι τόσο αργά. Έφυγα 35 χρονών από το σπίτι μου. Είναι πολύ αργά, δεν είναι σωστό, δεν είναι υγιές» εξομολογήθηκε για την προσωπική της ζωή.

«Για να μην κάνω αυτούς τους συμβιβασμούς και να μπορώ να λέω όχι. Θα έπρεπε να φύγω νωρίτερα και να έχω το θάρρος να εξασφαλίσω αυτά τα λεφτά με έναν άλλο τρόπο. Δεν θα έκανα πράγματα που δεν μου άρεσαν, άρα θα έκανα μία άλλη δουλειά. Αλλά αυτή η λύση με βόλευε πιο πολύ, ήταν πιο εύκολη με τις δυσκολίες της όμως γιατί σου στερούνται πράγματα. Όταν έφυγα από τους γονείς μου, ήμουν ένα χρόνο στο σπίτι με τις κούτες», αποκάλυψε.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Λέχου για τον σύντροφό της

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον εδώ και επί 16 χρόνια σύντροφό της (δείτε ποιος είναι και τι δουλειά κάνει), με αφορμή μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

«Τον έβγαλα μια φωτογραφία. Αυτόν, όχι μαζί. Mου φάνηκε πολύ όμορφος και λέω ας τον ανεβάσω. Είναι καλός ο Μάνος. Αυτά δεν τα σκέφτομαι ούτε κινούμαι με σχέδιο. Μπορεί να ανεβάσω μια φωτογραφία σήμερα και μετά να ανεβάσω ξανά κάτι μετά από έναν χρόνο. Πιστεύω στο μάτι, είναι ενέργεια. Θα μπορούσε κάτι να πάει στραβά. Ενέργειες υπάρχουν γύρω μας έτσι κι αλλιώς, σημασία έχει πόσο ισχυροί είμαστε για να οχυρωθούμε, να αντισταθούμε», είπε αρχικά.

Για να συνεχίσει: «Είμαστε 16 χρόνια μαζί. Αυτή τη βαθιά συγγένεια που νιώθω με τον Μάνο και το ότι και οι δυο θέλουμε αυτό το "παιδί", που είναι η σχέση μας, να το φροντίσουμε είναι εκεί μέχρι στιγμής και ελπίζω να είναι και στα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας».