«Δέχομαι απειλητικά μηνύματα! Απειλούν ότι θα έρθουν να με βρουν» - Σοκαρισμένη η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

«Είναι επάγγελμα να είσαι φασιστικό τρολ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δέχομαι απειλητικά μηνύματα! Απειλούν ότι θα έρθουν να με βρουν» - Σοκαρισμένη η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη μετά την εκλογή του στον Βόλο, σχολίασε σήμερα 9/10 η εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να είναι σοκαρισμένη και να μην διστάζει να δείξει καθαρά στους τηλεθεατές πως είναι κάθετα αντίθεση και έξαλλη με τον Δήμαρχο.

Άλλωστε οι δυο τους δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, από όταν είχε βγει στην εκπομπή της πριν από μερικές ημέρες και τσακώθηκαν με αφορμή τις πλημμύρες στην πόλη.

Τα υβριστικά σχόλια που δέχεται η Κατερίνα Καινούργιου

«Είναι ρατσιστής, χυδαιοπαραληρεί νομίζοντας ότι έτσι θα συσπειρώσει τα πιο αντιδραστικά κομμάτια της κοινωνίας. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!» ήταν τα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου, με την παρουσιάστρια να λέει σοκαρισμένη:

«Δεν καταλαβαίνεις πόσα υβριστικά μηνύματα δέχτηκα, ότι ο Μπέος έχει δίκιο και "ποια είσαι εσύ;", με απείλησαν με τραμπουκισμούς επειδή έγραψα αυτό».

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της, δήλωσε πως δέχεται πολλά απειλητικά μηνύματα και φοβάται μην πάει καμία ημέρα σπίτι της και την βρει τίποτα.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ γιατί δέχομαι απειλητικά μηνύματα. Με απειλούν ότι θα έρθουν να με βρουν. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν είναι ο ελληνικός λαός» αποκάλυψε.

Αφορμή για να δεχτεί η Κατερίνα Καινούργιου τις απειλές και τα υβριστικά σχόλια, στάθηκε η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά του Αχιλλέα Μπέου που έγραψε «Σοκ και Δ (Μπ) εος».

Κατερίνα Καινούργιου Αχιλλέας Μπέος