«Ο Δημήτρης γνώριζε από τις 12 Ιουλίου! Έχω να τον δω από...» - Ο Νίκος Κοκλώνης "έσπασε" τη σιωπή του για Χρηστίδου & Αλεξάνδρου

Το μοντέλο διαψεύσθηκε ξανά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο Δημήτρης γνώριζε από τις 12 Ιουλίου! Έχω να τον δω από...» - Ο Νίκος Κοκλώνης

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί του Σαββάτου 7/10 προχώρησε σε ένα νέο ξεκαθάρισμα για την κόντρα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, στην προσπάθειά της να κλείσει το θέμα (δείτε εδώ όλα όσα είπε), ωστόσο θέση θέλησε να πάρει και ο Νίκος Κοκλώνης, στην εταιρεία παραγωγής του οποίου βρίσκονται και οι δύο.

Ο ίδιος εξήγησε για πρώτη φορά πως το μοντέλο είχε ενημερωθεί από νωρίς για το γεγονός πως δεν θα βρισκόταν στην παρέα του Χαμογέλα και Πάλι, τονίζοντας πως έχει να τον δει πάρα πολύ καιρό, ενώ απάντησε και για την απειλητική συμπεριφορά του προς δημοσιογράφο.

Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη για την κόντρα Αλεξάνδρου - Χρηστίδου

«Είναι δύσκολη η θέση μου γιατί και ο Δημήτρης και η Σίσσυ βρίσκονται ακόμα στην Barking Well. Ο Δημήτρης γνώριζε από τις 12 Ιουλίου ότι δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Σίσσυς και ότι θα κάνουμε κάτι καινούριο τη νέα σεζόν. Το γνώριζε και από τον Τζώνη Καλημέρη και από εμένα. Συμβαίνουν αυτά. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν στην Κατερίνα Καινούργιου, μετά πήγε στη Σίσσυ και τώρα θα κάνει κάτι καινούριο, πολύ δυναμικό. Όταν τελειώνει μια σεζόν αναθεωρούνται τα πράγματα, γίνονται ανακατατάξεις, έτσι και τώρα έγινε αυτή η αλλαγή. Όπως είδατε δεν έχει αντικατασταθεί από άλλον», είπε αρχικά.

Και για την αποκάλυψη που έγινε σχετικά με τη συνάντησή τους και τα γέλια που έκαναν για το όλο ζήτημα, μιλώντας για ανασφάλειες παρουσιαστών, δήλωσε: «Έχω να τον δω από το πάρτι της Σίσσυς. Νομίζω ότι όλα είναι ξεκάθαρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλες διάσταση αυτό το πράγμα, αλλά τηλεόραση κάνουμε, μάλλον γι' αυτό. Φυσικά έχω μιλήσει με τον Δημήτρη, όπως και με όλους τους συντελεστές».

Σε ερώτηση για το αν τελικά θα είναι στη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN, απάντησε: «Δεν πιέζουμε κανέναν. Αν δεν θέλει μπορεί να μην είναι».

Για τις απειλές του μοντέλου προς γνωστό δημοσιογράφο, επισήμανε: «Η εταιρία δεν πρόκειται να δεχτεί τέτοιες συμπεριφορές από κανένα μέλος της, είτε είναι παρουσιαστής, είτε συντελεστής. Εγώ μίλησε με τον δημοσιογράφο και νόμιζα ότι τα είχαν βρει, οπότε θα δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό».