«Με βοήθησε πολύ η προσευχή!» - ''Σπαράζουν'' καρδιές με τις δηλώσεις της Μπέλλα Κυδωνάκη για την απώλεια του γιου της

«Δεν έφυγε, είναι πολίτης του ουρανού»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με βοήθησε πολύ η προσευχή!» - ''Σπαράζουν'' καρδιές με τις δηλώσεις της Μπέλλα Κυδωνάκη για την απώλεια του γιου της

Την Πέμπτη (5/10) η Μπέλλα Κυδωνάκη παραχώρησε δηλώσεις στο Super Κατερίνα με την γνωστή αστρολόγο να αναφέρεται σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, που δεν είναι άλλη από την απώλεια του γιου της.

Η ίδια έχει αναφερθεί ξανά σε αυτό το τόσο σκληρό γεγονός, που συνέβη το 2012 και πραγματικά τη σημάδεψε με την ίδια σε κάθε περίπτωση να μιλάει με υποδειγματικό τρόπο για όλα αυτά τα χρόνια, που διαχειρίζεται το πένθος της.

Ανάμεσα σε όσα είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη ξεχωριστή ήταν η τοποθέτησή σχετικά με το κομμάτι του θανάτου, τονίζοντας, πως δεν έχασε το γιο της, αλλά έφυγε και είναι πλέον πολίτης του ουρανού.

Δείτε επίσης: Υποβασταζόμενη η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη, Γιούλα, στην επιμνημόσυνη δέησή του

Οι δηλώσεις της Μπέλλα Κυδωνάκη για την απώλεια του γιου της

«Ο πόνος δε φεύγει ποτέ, διαφοροποιείται και δε μοιράζεται πια. Από το 2012 και μετά, που έφυγε ο γιος μου, βλέπω να φεύγουν και άλλα παιδιά ξαφνικά. Μέχρι να φύγουμε και εμείς θα κουβαλάμε αυτόν τον σταυρό, απλώς έχουμε μάθει και τον κουβαλάμε με έναν άλλον τρόπο. Ο θάνατος είναι ένα κομμάτι του ανθρώπου, της ζωής μας, μέχρι να φύγουμε μας ακολουθεί και πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Με βοήθησε πολύ η προσευχή, εγώ πιστεύω πολύ», είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη.

«Ένιωθα ότι ο γιος μου θα φύγει»

«Το 2012 έχασα τον γιο μου. Γλίτωσε από ατύχημα αλλά τον πρόδωσε η καρδιά του. Πάντα είχα μία ανησυχία για τον Γιάννη αλλά το κουκούλωνα. Δεν μπορούσα να μπω στο ωροσκόπιό του, ήμουν μάνα. Είχα μια διαίσθηση ότι κάτι θα συμβεί, αλλά από την άλλη είχα και μια σιγουριά ότι δεν θα πάθει τίποτα. Ήμουν σίγουρη ότι θα γίνει καλά.

Αυτό ήταν το πιο τραγικό για εμένα. Ήταν πολύ σοβαρό το τροχαίο. Το άλλο παιδί που οδηγούσε τη μηχανή άντεξε 20 μέρες και πέθανε. Ο Γιάννης ήταν για μήνες στα νοσοκομεία και έφυγε ξαφνικά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο γιος της, όπως ανέφερε η αστρολόγος, είχε διαισθανθεί ότι θα πεθάνει και είχε εκφράσει μια επιθυμία.