Περπατούσε και κατέβαζε το φόρεμα με τα χέρια της - «Ατύχημα» για την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Παραμιλούσε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Περπατούσε και κατέβαζε το φόρεμα με τα χέρια της - «Ατύχημα» για την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του MEGA, Ελένη, την Πέμπτη 5/10, η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα μικρό ατύχημα στον αέρα, που την έκανε να παραμιλάει για λίγα δευτερόλεπτα. Αφού σηκώθηκε, δηλαδή, για να προχωρήσει στο πλατό, συνειδητοποίησε πως η φόδρα του μίνι φορέματός της είχε ανέβει.

Έψαχνε, λοιπόν, να την βρει για να την κατεβάσει με τα χέρια της, όσο παράλληλα προχωρούσε και έλεγε συνεχώς: «Η φόδρα μου! Καλέ πώς σηκώθηκε η φόδρα μου; Πού πήγε;». Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια, βέβαια, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τα ρούχα της (δείτε εδώ τη στιγμή που κατέβηκε το φερμουάρ της σε άλλο φόρεμα).

Το ατύχημα της Ελένης με το φόρεμά της

Ελένη Μενεγάκη ατύχημα φόρεμα

Η φορά που άνοιξε το πουκάμισό της στον αέρα

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, βρέθηκε ως καλεσμένη το απόγευμα της Δευτέρας 12/12 η Αθηνά Οικονομάκου, η νεαρή ηθοποιός και επιχειρηματίας. Οι δυο τους μίλησαν για πολλά θέματα, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα η ίδια, ενώ αναφέρθηκαν και σε πιο σοβαρά ζητήματα, όπως είναι οι κρίσεις πανικού και η ψυχοθεραπεία.

Όταν ήρθε η ώρα, όμως, η παρουσιάστρια να αποχαιρετήσει την σύζυγο του Φίλιππου Μιχόπουλου, συνέβη ένα μικρό ατύχημα που έφερε την πρώτη σε δύσκολη θέση. Πιο συγκεκριμένα, φεύγοντας από τη μία μεριά του στούντιο για να βρεθεί δίπλα στους συναδέλφους της, άνοιξε το πουκάμισο της, το οποίο ήταν δεμένο στο πλάι, με αποτέλεσμα, η αμηχανία να είναι μεγάλη, ιδιαίτερα επειδή πριν μιλούσε για τον σύζυγό της.

«Είχα πάθει φοβία ότι θα πάθω κρίση πανικού. Θεωρούσα κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου ότι κάτι μπορεί να μου συμβεί. Πώς άντεξα απορώ. Έλεγα στους συνεργάτες μου “θα πεθάνω, δεν είμαι καλά” και γελούσαν. Στην σκηνή δε φαινόταν αυτό, ήταν εσωτερικό, ήμουν με κρύο ιδρώτα.

Είναι εφιάλτης. Ήταν ο λόγος και η αφορμή που με οδήγησε στην ψυχοθεραπεία. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ και να αντιμετωπίσω την πραγματικότητά μου, ήταν η ώρα να πάω σε ειδικό. Δεν είχα ιδέα πώς να το διαχειριστώ. Έφτασα στο σημείο να πω ‘δεν την παλεύω άλλο’. Δεν είχε λογική αυτό, δεν μπορούσα να εξηγήσω τι νιώθω», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε για τον σύζυγό της: «Ισορροπήσαμε, είμαστε πολύ διαφορετικοί με τον Φίλιππο. Βλέπω όλο και πιο ξεκάθαρα πόσο διαφορετικοί είμαστε και είμαστε καλά με αυτό. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, στηριζόμαστε, υποχωρούμε. Είναι η διάθεση και όταν αυτή είναι μεγάλη, πάει καλά. Το παλεύουμε και οι δύο πολλοί. Οι κρίσεις μάς ένωσαν και μας έδεσαν ακόμη περισσότερο. Δεν είμαι μαμά σούπερ ήρωας, ούτε σούπερ μαμά. Αποδέχομαι τα λάθη μου και τα ευάλωτα σημεία μου και τα στηρίζω κιόλας και μ’ αρέσει που είμαι έτσι».

Μετά από αυτή τη σοβαρή συζήτηση, για να ελαφρύνει το κλίμα, η Ελένη Μενεγάκη, παραλίγο να "αναστατώσει" τους τηλεθεατές της, αλλά ευτυχώς το πρόλαβε και είπε: «Ωχ! Να τα. κατάλαβες τι γίνεται; Και δεν μιλάει κανείς σας να μου πει “Ρε παιδιά λύθηκε;"! Καμία ώρα θα γίνει το κακό αλλά τουλάχιστον μόλις το βλέπετε, κάντε μου κι ένα νόημα…».