Ολόκληρα κορίτσια οι δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη & της Χριστίνας Μπόμπα - Το άθλημα που ξεκίνησαν

Η τρυφερή φωτογραφία της Αριάνας και της Φιλίππα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει σε τεράστιο βαθμό από τη στιγμή, που αποφάσισαν να γίνουν γονείς με τον ερχομό των διδύμων κορών τους στη ζωή (δείτε εδώ την απόφαση, που έχουν πάρει για το μεγάλωμά τους).

Μέσα από αναρτήσεις, που κάνουν η Μπόμπα και ο Τανιμανίδης στο instagram βλέπουμε τις μικρές να μεγαλώνουν με τους γονείς τους να επιλέγουν όμορφες και εποικοδομητικές δραστηριότητες για εκείνες.

Η δραστηριότητα που ξεκίνησαν οι δίδυμες κόρες του Τανιμανίδη και τη Μπόμπα

Την Τρίτη (3/10) λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε γνωστό, πως οι μικρές της έχουν ξεκινήσει κολύμβηση με τη μαμά τους να τις απαθανατίζει στο κολυμβητήριο αγκαλιά με τα αρκουδάκια τους.

Χριστίνα Μπόμπα - Δίδυμες

Η επιθυμία του Τανιμανίδη για ένα τρίτο παιδί

Μέσα από την εκπομπή ''Πρωινό'' είδαμε τις δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος ''πιάστηκε'' από ρεπόρτερ της εκπομπής στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από ταξίδι στην Κύπρο.

Ο επιχειρηματίας ανάμεσα στις δηλώσεις, που έκανε αναφέρθηκε και στις πρόσφατες φήμες, που αφορούν στην Χριστίνα Μπόμπα και στην οικογένειά τους, καθώς ειπώθηκε, ότι η γυναίκα είναι ξανά έγκυος (δείτε τι δήλωσε η ίδια).

Από τη μεριά του ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε, πως όντως η σύζυγός του δεν είναι έγκυος, δυστυχώς, όπως τόνισε, καθώς είναι επιθυμία του με τη Μπόμπα να φέρουν ένα ακόμα παιδί στον κόσμο.

«Το επιβεβαίωσε, δυστυχώς δεν είμαστε έγκυος. Σίγουρα άλλο ένα...να μην κάνουμε άλλο ένα; Δεν θα γίνει σήμερα το βράδυ, αν εννοείς αυτό, αλλά παραπάνω παιδιά είναι παραπάνω ευτυχία», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.