«Θα πρέπει να καταργηθεί το σύμφωνο συμβίωσης....» - Τι είπε ο δικηγόρος Εύας Καϊλή για τη σχέση της με τον σύντροφό της

Έδωσε μία είδηση έκπληξη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Θα πρέπει να καταργηθεί το σύμφωνο συμβίωσης....» - Τι είπε ο δικηγόρος Εύας Καϊλή για τη σχέση της με τον σύντροφό της

Για τη σχέση της Εύας Καϊλή με τον σύντροφό της, μίλησε το πρωί της Τρίτης 3/10, ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούριου.

Τι είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για τη σχέση της με τον σύντροφό της

«Αυτό που μπορώ να πω γιατί όλα αυτά άπτονται στην ιδιωτική σφαίρα, δεν έχω την εξουσία ούτε την εντολή να απαντήσω. Αυτό που μπορώ να σας πω μόνο είναι ότι τους συνδέει ένα παιδί. Αυτό είναι ο συνδετικός κρίκος. Δεν θα ήθελα δηλαδή, τίποτα περισσότερο να πω επί αυτού.» ανέφερε αρχικά.

Δείτε εδώ την πρώτη εμφάνιση της Εύας Καΐλή μετά την αποφυλάκισή της.

«Όταν υπάρχει ένα παιδί σε ένα ζευγάρι είναι ο ισχυρότερος δεσμός. Δικιά μου θέση είναι ότι οι αστοχίες που έκανε ο σύντροφός της οδήγησαν στο να έχει εμπλακεί σε μία ποινική δίνη. Εγώ προσωπικά της έχω εισηγηθεί ότι θα πρέπει να καταργηθεί το σύμφωνο συμβίωσης που υπάρχει ανάμεσά τους. Ακόμη όμως δεν έχω εισακουστεί.Δεν είναι εύκολες οι διαπροσωπικές σχέσεις.»

«Θα σας δώσω μόνο μια είδηση, η όποία δεν είναι γνωστή ακόμη στην Ελλάδα, ότι η βελγική δικαιοσύνη δίνει τη δυνατότητα να μπορεί δημόσια να τοποθετηθεί και να φωτίσει τις αλήθειεςμε τους συγκατηγορούμενους. Μέχρι πρότινος στην καρδιά της Ευρώπης υπήρχε απαγόρευση. Στο άμεσο χρονικό διάστημα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες της κυρίας Καϊλή σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Θα δώσει απαντήσεις για όλους και για όλα και υπάρχουν εξελίξεις που δεν έχουν φωτιστεί ακόμη» κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: