Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Κατερίνα Στικούδη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Το insta story με την φουσκωμένη κοιλίτσα

Μεγαλώνει η οικογένεια της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Κατερίνα Στικούδη, η οποία το ανακοίνωσε, όταν άνοιξε, τη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα (δείτε τον καυτό χορό της με κορμάκι στον 4ο μήνα) το βράδυ του Σαββάτου 16/9 στην Μάλτα.

Η τραγουδίστρια σε 4 μήνες θα μεγαλώσει την οικογένεια της, αφού ήδη έχει έναν γιο τον Βύρωνα, τον οποίο λατρεύει.

Το story της Κατερίνας Στικούδη με φουσκωμένη κοιλιά

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα insta story που τη δείχνει με ένα one shoulder, μαύρο, φόρεμα όπου φαίνεται ξεακάθαρα η φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Υπενθυμίζουμε πως η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018 κάνοντας έναν παραδοσιακό γάμο σε ένα χωριό της Φθιώτιδας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με το ζευγάρι να το επικοινωνεί μετά από λίγες ημέρες.

Story Κατερίνας Στικούδη

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για την 2η εγκυμοσύνη της

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα από την Μάλτα, η Κατερίνα Στικούδη έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τις πρώτες της δηλώσεις.

«Στον Βύρωνα είπαμε ότι θα έρθει και κάποιος άλλος στην οικογένεια, δεν θα είναι μόνος» , είχε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους, ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε «Δεν είμαι 100% σίγουρη για το φύλο του μωρού».

«Δεν ξέρω τι θα κάνε με το Just the 2 of us», σχολίασε για τα επαγγελματικά της.