«Με τον κύριο από εδώ θα...» - Η αποκάλυψη της Έλενας Τσαγκρινού για την εγκυμοσύνη και τον γάμο με τον Dj Stephan

Η απάντηση στις φήμες για το πρώτο τους παιδί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με τον κύριο από εδώ θα...» - Η αποκάλυψη της Έλενας Τσαγκρινού για την εγκυμοσύνη και τον γάμο με τον Dj Stephan

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Έλενα Τσαγκρινού μαζί με τον σύντροφό της, Dj Stephan στην εκδήλωση της Panik Records, Panik Concert 2023, και έτσι οι δύο τους προχώρησαν σε δηλώσεις για την σχέση τους μετά την πρόταση γάμου (δείτε εδώ το βίντεο και το εντυπωσιακό μονόπετρο), αλλά και για τις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφορούν.

Το ζευγάρι εξήγησε πως επιθυμεί το μυστήριο να γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο ο Dj δεν ακολούθησε το έθιμο και δεν ζήτησε το χέρι της τραγουδίστριας από τον πατέρα της. Όσον αφορά την πιθανότητα της εγκυμοσύνης, εξέφρασαν πως θα ήθελαν να ζήσουν αυτό το θαύμα μαζί.

Η αποκάλυψη της Έλενας Τσαγκρινού για την εγκυμοσύνη και τον γάμο με τον Dj Stephan

«Σίγουρα θρησκευτικό και βλέπουμε», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού για τον γάμο και ο καλός της σε ερώτηση για την πρόταση γάμου και την άδεια από τον πατέρα της συντρόφου του, δήλωσε: «Ζήτησα κατευθείαν την Έλενα από την Έλενα. Σίγουρα μου δίνει την άδειά του, αλλά θα τη ζητήσω εδώ. Θα μου δώσεις το χέρι της κόρης σου κύριε Κώστα;».

Για τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης, ανέφερε: «Θα σας το πω όταν έρθει η ώρα και αν έρθει. Με τον κύριο από εδώ θα ήθελα πολύ να κάνουμε ένα παιδάκι. Ελπίζουμε να έρθει κάτι τέτοιο, είναι πολύ όμορφο και θα το θέλαμε».

Δείτε επίσης: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι της Έλενας Τσαγκρινού με τον Dj Stephan στο Ξυλόκαστρο μετά την πρόταση γάμου