Άνοιγε από τη μέση και κάτω - Βγαλμένο από παραμύθι με διακριτική δαντέλα το νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη

Επέτειος γάμου για τη σχεδιάστρια και το σύντροφό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σίλια Κριθαριώτη ανησύχησε τον κόσμο, που την αγαπάει και την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια στα social media σχετικά με την ανάρτηση, που είχε κάνει νοσηλευόμενη από κλινική στην Αμερική (δείτε εδώ τι της είχε συμβεί).

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το Σάββατο (30/9) η Σίλια Κριθαριώτη έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μέσα από την οποία γνωστοποίησε την επέτειο γάμου με τον αγαπημένο της.

Ο λόγος για τον Νίκο Τσάκο, με τον οποίο η γνωστή σχεδιάστρια παντρεύτηκε πριν από 22 χρόνια με την συνολική σχέση αγάπης του να μετράει συνολικά 29 ολόκληρα χρόνια. Μέσα από τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε η Κριθαριώτη δε μπορούμε να μην σχολιάσουμε και το μοναδικό νυφικό της, το οποίο ήταν βγαλμένο από παραμύθι.

Φωτογραφίες από το γάμο της Σίλιας Κριθαριώτη

«One year of lust ,6 years of excitement, 22 years of marriage
total 29 years of Hapiness ,Love fun parenthood and mutual growth.
Our greatest achievement Panayiotis ,Irene and Elizabeth that make us prouder every day!», έγραψε η Σίλια Κριθαριώτη.

Η δωρεά του συζύγου της στην Κιβωτό του κόσμου

Η Σίλια Κριθαριώτη έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Ηappy Day του Alpha, οι οποίες ακούστηκαν την Τετάρτη 23/11 με τη ίδια να κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με τη δράση της δομής ''Κιβωτός του κόσμου''.

Οι καταγγελίες, που αφορούν στον οργανισμό έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες τα μέσα με πολλούς να αγχώνονται για το που πήγαιναν οι δωρεές κα προϊόντα, που συλλέγονταν για τα παιδιά. Η σχεδιάστρια από τη μεριά της αποκάλυψε έναν όρο, που έθεταν από τη μεριά του φορέα σε όσους επιθυμούσαν να κάνουν δωρεά και δεν ήταν ευρέως γνωστός (δείτε εδώ ποια γνωστή Ελληνίδα ήθελε να παραχωρήσει το σπίτι της στην Κιβωτό).

«Ο άντρας μου ήθελε να κάνει, και όπως το έχει κάνει στη Χίο και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, δωρεά διάφορα κτίρια για να φιλοξενούνται παιδιά. Η Κιβωτός είχε έναν όρο, να τους γράψουν τα κτίρια», είχε πει η Σίλια Κριθαριώτη.