Ελένη Φουρέιρα: «Εύχομαι ο γιος μου να...» - Η τρυφερή εξομολόγηση για την οικογένειά της

«Εγώ είμαι πολύ ειλικρινής, αυτό που...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: «Εύχομαι ο γιος μου να...» - Η τρυφερή εξομολόγηση για την οικογένειά της

Η γνωστή και πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δεν γίνεται", κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του "Fame Story" (δείτε εδώ τα highlight της εκπομπής), όπου είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, για το γιο της.

Τι είπε η Ελένη Φουρέιρα στην τηλεοπτική κάμερα για το γιο της

Λίγο πριν την έναρξη του λαμπερού σόου, η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια έκανε πολλές δηλώσεις και για το ίδιο το παιχνίδι. «Το θυμάμαι πολύ καλά το πρώτο Fame Story. Ήμουν τρελαμένη, νομίζω ότι ήταν όλη η Ελλάδα τρελαμένη τότε με το Fame Story», απάντησε στη δημοσιογράφο με ιδιαίτερη χαρά και νοσταλγία.

«Είναι τα παιδικά μου χρόνια, είναι ωραίες αναμνήσεις, είναι όλη η παρέα εδώ η καταπληκτική. Είναι ο Νίκος. Είναι η παραγωγή, κάπως μου φάνηκε πολύ ωραία ιδέα αυτή», ανέφερε εξηγώντας για ποιο λόγο ήθελε να πάρει μέρος σε αυτή την υπερπαραγωγή του καναλιού της Κηφισιάς. «Εγώ είμαι πολύ ειλικρινής, αυτό που θα λέω στα παιδιά, είναι αυτά που θα έλεγα σε ένα παιδί στο δρόμο, σε ένα φίλο μου», τόνισε τη στάση που έχει σκοπό να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι.

«Στην αρχή του Fuego νόμιζα ότι θα πεθάνω από το άγχος. Μόλις τελείωσε το ευχαριστήθηκα», διηγήθηκε για τη μεγάλη της συμμετοχή στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

«Εύχομαι (ο γιος μου) να πάρει τα πάντα από τον πατέρα του, Μακάρι να μοιάζει στον μπαμπά του, γιατί εγώ είμαι λίγο τρελιάρα, οπότε δεν ξέρω, πως θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου στο γιο μου», αποκρίθηκε, όταν τη ρώτησαν για το μονάκριβό της. Η τραγουδίστρια λατρεύει πολύ το γιο της και αυτό δε διστάζει να το δείχνει σε κάθε της δήλωση και ερώτηση για εκείνον.

Τέλος, μίλησε για τις εμφανίσεις της με τον Αντώνη Ρέμο για τη φετινή σεζόν και υπογράμμισε, πως το αγαπημένο της τραγούδι του καλλιτέχνη είναι το "Έτσι Ξαφνικά".

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: