«Φίλη μου, gay ζευγάρι...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του Mega που συζητήθηκε έντονα

Όσα ειπώθηκαν στο πάνελ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Φίλη μου, gay ζευγάρι...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του Mega που συζητήθηκε έντονα

Την Παρασκευή (29/9) στην εκπομπή Ελένη προβλήθηκε μία έρευνα σχετικά με το πως αντιμετωπίζεται η απιστία τόσο από ετερόφυλα όσο και ομόφυλα ζευγάρι με την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει το λόγο κάνοντας μία αποκάλυψη.

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια ορμώμενη από το θέμα αυτό θυμήθηκε και σε συνέχεια εξιστόρησε μια προσωπική μνήμη, που είχε από φιλικό της gay ζευγάρι, που γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια.

Δείτε επίσης: «Έχω μαστιγώσει μόνος μου τον εαυτό μου, τον έχω στείλει στην κόλαση» - Πρώην ιερέας αποκάλυψε πρώτη φορά πως είναι ομοφυλόφιλος

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για φιλικό της gay ζευγάρι

«Φίλη μου, που είναι πολλά χρόνια μαζί, gay ζευγάρι, σε πληροφορώ ότι αναρωτιόμουν, όταν ήταν μαζί 10 χρόνια γιατί τσακωνόντουσαν, ενώ είναι μαζί 10 χρόνια; Μου έκανε εντύπωση γινόταν καβγάς μεγάλος, χτύπαγε το τηλέφωνο κλπ... Και έλεγα μας ρε παιδί μου αφού δεν είναι φρεσκοζεύγαρο. Και στα ζευγάρια λοιπόν, είτε είναι ομόφυλα είτε ετερόφυλα ζήλεια υπάρχει», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη

Ο λόγος που καμία από τις κόρες της Μενεγάκη δεν πήρε το όνομα της μητέρας της

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του MEGA, Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε συζήτηση μαζί με τους συνεργάτες της για τους γάμους και τις βαφτίσεις που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από εκείνη της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι) και έτσι δόθηκε η αφορμή στην παρουσιάστρια να αποκαλύψει το λόγο που δεν έδωσε σε καμία από τις κόρες της το όνομα της μητέρας της, Ζέτας Μισόκαλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέμενε πως θα έπρεπε ως φόρο τιμής προς τις γυναίκες που μας μεγαλώνουν και μας φροντίζουν να δίνουμε τα ονόματά τους στα παιδιά μας, καθώς είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κανείς ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη, η μαμά της είναι εκείνη που οφείλεται για το γεγονός πως τα εγγόνια της δεν συνεχίζουν το όνομά της.

«Η δικιά μου η μάνα που λέγεται Γεωργία, το άλλαξε το όνομά της γιατί δεν της άρεσε και το έκανε Ζέτα. Μου έλεγε "παιδί μου αν κάνεις ποτέ κορίτσι μην βγάλεις το όνομά μου, γιατί εμένα δεν μου αρέσει στο σχολείο που λέγανε Γεωργία στον πίνακα"», είπε χαρακτηριστικά.