Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι τεκνατζού, πάω και φυλακή για τον Βασάλο! Τελείωσε!»

Τέρμα ακομπλεξάριστη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, παραχώρησε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ακομπλεξάριστη και μιλά για την προσωπική της ζωή χωρίς ενδοιασμούς.

Κατά τη συζήτησή της, λοιπόν, με τη Φωτεινή Ψυχίδου, η ίδια κλήθηκε να απαντήσει για δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν, σχετικά με τους άντρες νεότερης ηλικίας από τους οποίους έλκεται, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε επίσης: «Μου την έπεσε, δεν του έκατσα, αλλά δε με βίασε...» - Στο πλευρό του Φιλιππίδη η Μαρία Ιωαννίδου

Η επική ατάκα της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Βασάλο

«Είμαι τεκνατζού, τι να κάνουμε; Όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την "πέσω" και θα του πω "παντρέψου με". Πάω και φυλακή για τον Βασάλο! Τελείωσε!», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη σεξουαλική εμπειρία του Κωνσταντίνου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε συνέντευξη στο pod.gr και στη Δάφνη Καραβοκύρη με τη θεματική να σχετίζεται γύρω από το sex με τον Βασάλο να είναι ο πρώτος καλεσμένος της δημοσιογράφου.

Μέσα στα 55 λεπτά, που διήρκησε το podcast έγιναν γνωστές μερικές από τις εμπειρίες του Βασάλου με πρώην συντρόφους και κοπέλες, που είχε κάνοντας γνωστό μάλιστα ποια ήταν και η πρώτη του σεξουαλική επαφή.

Δεν ήταν λίγες οι φορές, που είδαμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έρχεται σε δύσκολη θέση και κοκκινίζει περιγράφοντας μερικές από τις ερωτικές εμπειρίες του, που ξεκίνησαν στα 17 του χρόνια, όπως αποκάλυψε (δείτε εδώ την ερωτική πρόταση, που δέχτηκε από τηλεοπτικό δικηγόρο).

«Ο παιδικός μου έρωτας στα 19 έγινε σχέσηn κάναμε σχέση. Βρήκα το θάρρος σε κάτι διακοπές, της το λέω και μου λέει και εγώ σε γούσταρα. Σκέψου ξαπλώσαμε μαζί στην 5ημερη και δεν κάναμε τίποτα από το άγχος μου. Στα 19, λοιπόν ήρθε η στιγμή να κάνουμε σχέση με τον παιδικό μου έρωτα, που κράτησε μόνο τρεις μήνες βέβαια γιατί με παράτησε μετά. Άργησα να μπω στον στίβο. Ήμουν μεγάλος ήδη έκανα πρώτη φορά στα 17 μου στην κατάληψη του σχολείου, πήγαμε στο αμφιθέατρο», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.