«Τα τελευταία χρόνια...» - Η αλλαγή στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη και ο προβληματισμός της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Μενεγάκη κατά την έναρξη της εκπομπής της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, με αφορμή το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου "Δεν κοιμάμαι" που έπαιζε, αποκάλυψε στους συνεργάτες της πως το τελευταίο διάστημα, σε αντίθεση με το κομμάτι, η ίδια κοιμάται πολύ και μάλιστα καλά.

Αυτό τις έκανε τρομερή εντύπωση, διότι, όπως εξήγησε, είχε συνηθίσει να ξυπνάει πολύ νωρίς και λόγω των παιδιών της, τα οποία πηγαίνουν σχολείο, αλλά και στις διακοπές της πάντα ξυπνούσε αρκετά πρωί. Οι συνεργάτες της, λοιπόν, άρχισαν να τη ρωτούν πού το αποδίδει όλο αυτό.

Δείτε επίσης: «Μου έλεγε "παιδί μου αν κάνεις ποτέ κορίτσι μην..."» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου

Η ιδιαίτερη αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη ζωή της το τελευταίο διάστημα

«Μια χαρά κοιμάμαι. Δεν έχω κοιμηθεί καλύτερα. Ποτέ δεν έχω κοιμηθεί καλύτερα. Δεν μπορώ να σηκωθώ το πρωί. Με απασχολεί πολύ αυτό το ζήτημα. Τα τελευταία χρόνια, χωρίς πρόγραμμα ακόμα, και στις καλοκαιρινές διακοπές το μάτι μου ανοίγει πολύ πρωί… Είναι ωραίο πράγμα, σε ξεκουράζει. Δεν παραπονιέμαι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να της επισημαίνει πως μάλλον είναι πολύ ευτυχισμένη στον γάμο της και κοιμάται ήρεμη, γι' αυτό και δεν πρέπει να τις φαίνεται περίεργο.

Ελένη Μενεγάκη ύπνος

Πώς κυκλοφορεί στο στούντιο του MEGA

Από νωρίς πηγαίνει στα studio του MEGA η Ελένη Μενεγάκη, καθώς τα σχολεία έχουν ξεκινήσει και αφού βάζει τα παιδιά στο σχολικό, παίρνει το αυτοκίνητό της και πηγαίνει στο γραφείο. Σήμερα Πέμπτη 28/9, πήγε αρκετή ώρα νωρίτερα και έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια πόζαρε αμακιγιάριστη και με ατημέλητα μαλλιά, φορώντας γυαλιά ηλίου και απολαμβάνοντας την συννεφιά.

Να σημειώσουμε πως φοράει και μια από τις hot τάσεις τις σεζόν! Πρόκειται για τις μπαλαρίνες οι οποίες έχουν επιστρέφει δυναμικά στην μόδα.

Δείτε επίσης: Η δίαιτα των δύο εβδομάδων: Τα τέσσερα γεύματα αποτοξίνωσης της Ελένης Μενεγάκη - Πώς ξεφουσκώνει μετά τις ατελείωτες μπύρες τα καλοκαίρια