«Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε;» - "Λύγισε" ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον αέρα του Super Κατερίνα

«Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό και δηλώνω αδυναμία να το διαχειριστώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε;» -

Ανησυχία προκλήθηκε για την υγεία του Μαυρίκιου Μαυρικίου όταν αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή που παρουσιάζει στη Κύπρο, λόγω υγείας. Όπως έγινε γνωστό, ο μουσικός λιποθύμησε κατά την διάρκεια διαλλείματος και έμεινε λιπόθυμος για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο - δείτε το εδώ.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκου Μαυρικίου για την υγεία του και το ξέσπασμα

Μετά το περιστατικό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αφού επέστρεψε στο σπίτι του, βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα 27/9 για να μιλήσει σχετικά με την υγεία του.

Αφού αποκάλυψε πως έγινε η λιποθυμία του και πως στο νοσοκομείο του βρήκαν ένα μικρό καρδιολογικό θέμα, συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ένα θέση μιτροειδή βαλβίδα , το οποίο θα ψάξουν περισσότερο και για αυτό θα βάλουν ένα holder.

Στην συνέχεια ξέσπασε με αφορμή τα άσχημα σχόλια που γράφτηκαν "να πεθάνει".

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δεν είναι δυνατόν να παθαίνει ένας άνθρωπος να παθαίνει κάτι και από κάτω να γράφουν: “Άντε, να πεθάνει να ησυχάσουμε”. Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά... δηλαδή για όνομα του Θεού...» είπε φανερά ταραγμένος.

«Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε; Δεν μπορεί ένα άνθρωπος με τη γυναίκα του να είναι ευτυχισμένος; Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό και δηλώνω αδυναμία να το διαχειριστώ», ξέσπασε.

To σπίτι του στην Κύπρο

Ο πεθερός φρόντισε μετά το γάμο του, να τους αφήσει μια πολυτελέστατη βίλα για να στεγάσουν τον έρωτά τους, πλάνα της οποίας είδαμε στο Happy Day.

Όπως θα δείτε και από τα πλάνα της εκπομπής η χλιδή ξεχειλίζει από το σπίτι. Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει την πισίνα του, τα ψάρια, ενώ μέχρι και η τουαλέτα τους είναι χρυσή, στην πανέμορφη βίλα τους στην Κύπρο!