Γη της Ελιάς: Χαμός στο Twitter για Δήμητρα και Ορέστη - "Αυτή θα αφήσει το Ντάνο για..."

"Μην τον πληγώνεις άλλο τον Ορέστη μας"

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Χαμός στο Twitter για Δήμητρα και Ορέστη -

Η "Γη της Ελιάς" αποτελεί μία από τις αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου) και κάθε φορά που έχει επεισόδιο το Twitter κατακλείεται από σχόλια. Το ίδιο έγινε και χθες, μόλις δημιουργήθηκε μία δυνατή συναισθηματικά σκηνή ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Ορέστη, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το Twitter "δίκασε" τη Δήμητρα για τη συμπεριφορά της στον Ορέστη

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου είδαμε πολλές συνταρακτικές εξελίξεις, όπως τη ληστεία στο σπίτι της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου. Όμως το τηλεοπτικό κοινό της σειράς έδωσε πολύ περισσότερη προσοχή στη σχέση της Δήμητρας και του Ορέστη, τον οποίο υποδύεται ο Ντάνος.

Ο ήρωας έχει πάρει την καρδία του αδικοχαμένου Κίμωνα και κατέφθασε στη Μάνη, για να μάθει πληροφορίες για τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή. Αμέσως γνώρισε τη νεαρή αστυνομικό, Δήμητρα, και την ερωτεύθηκε. Η νεαρή γυναίκα μόλις είδε την ουλή στο στήθος του, άρχισε να μπαίνει σε υποψίες. Πήρε αποστάσεις από τον Ορέστη και σταδιακά άλλαξε ριζικά τη στάση της απέναντι του. Βέβαια, για τους λάτρεις της σειρά, θα ξέρουν ήδη, πως η σχέση τους θα τερματιστεί, αφού η Δήμητρα στα επόμενα επεισόδια θα αναπτύξει αισθήματα για τον αστυνόμο Κουράκο (δες εδώ για τη σχέση Δήμητρας και Γιώργη).

Ωστόσο, στο επεισόδιο της Δευτέρας βλέποντας την απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά της απέναντι στο λατρεμένο του κοινού Ορέστη, τα "βόλια" του Twitter έπεφταν φωτιά. Παράλληλα, επειδή κατά τη διάρκεια που προβαλλόταν το επεισόδιο η είδηση του θανάτου της αγαπημένης μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου έκανε το γύρο του διαδικτύου, πολλά tweets αναφερόταν στο δυσάρεστο γεγονός (δείτε εδώ την ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για το θάνατο της μητέρας του).

Δείτε παρακάτω τα tweets που συλλέξαμε σχετικά με τη σειρά, αλλά και τη στενάχωρη είδηση: