Έχουν γκρεμίσει τους μισούς τοίχους και έχουν βγάλει όλα τα παράθυρα - Βίντεο από το υπό ανακαίνιση σπίτι Τανιμανίδη & Μπόμπα

Θα γίνει τέλειο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχουν γκρεμίσει τους μισούς τοίχους και έχουν βγάλει όλα τα παράθυρα - Βίντεο από το υπό ανακαίνιση σπίτι Τανιμανίδη & Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πήραν την απόφαση να ανακαινίσουν το σπίτι τους στην Αθήνα φτιάχνοντας το από την αρχή, με το ζευγάρι για όλη την καλοκαιρινή περίοδο να είχε νοικιάσει σπίτι στην Αντίπαρο (δείτε βίντεο και φωτογραφίες) για να μείνουν μέχρι να φτιαχτεί το δικό τους.

Ωστόσο, η ανακαίνιση πήρε περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως, με αποτέλεσμα ακόμη το σπίτι να είναι μισογκρεμισμένο και χωρίς πόρτες.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε βίντεο μέσα από το σπίτι τους με εργασίες να γίνονται πυρετωδώς για να μπει η οικογένεια του μέσα όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται το σπίτι Τανιμανίδη - Μπόμπα

Όπως φαίνεται στο βίντεο πολλά είναι ακόμα αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να είναι έτοιμο για να μπουν τα έπιπλα και όλα όσα χρειάζονται.

«Είχα επισκεφθεί κάτι νομάδες στην Μογγολία παλιά…πιο σπάνια αλλάζαν σπίτι από ότι εμείς!» έγραψε χιουμοριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Το σπίτι των γονιών του Σάκη στην Θεσσαλονίκη

Μπορεί όμως να μένει μόνιμα στην Αθήνα και να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, πάντα ωστόσο επισκέπτεται τους γονείς του στην Θεσσαλονίκη. Ειδικά τώρα που ανακαινίζουν το σπίτι τους με την Χριστίνα Μπόμπα περνάει αρκετό χρόνο μαζί τους.

Όπως έχουμε δει από αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πρόκειται για μια μονοκατοικία με δυο ορόφους μέσα σε ένα κτήμα πολλών στρεμμάτων. Το κτήμα αυτό μάλιστα, έχει δυο σπίτι, των γονιών του και άλλο ένα.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ο τεράστιος κήπος γεμάτος πράσινο γκαζόν όπου παίζουν τα παιδιά - εγγόνια της οικογένειας.