Φαίη Σκορδά: "Αποχώρησε από τον γάμο του Αγγελόπουλου γιατί την έβαλαν σε λάθος θέση" - Το ξεκαθάρισμα της

Τι συνέβη στην πραγματικότητα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Καλεσμένη στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση ήταν η Φαίη Σκορδά, ανάμεσα σε άλλα διάσημα ονόματα που βρέθηκαν στο μυστήριο και την δεξίωση και τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους. Η παρουσιάστρια έδειχνε άκρως εντυπωσιακή και λαμπερή μέσα στο σατέν σύνολό της.

Λίγες ώρες όμως μετά τον γάμο, κυκλοφόρησε ρεπορτάζ που ήθελε την Φαίη να έφυγε άρον άρον από την δεξίωση καθώς το ζευγάρι δεν την έβαλε σε σωστή θέση, με αποτέλεσμα να πρέπει να καθίσει στα τελευταία τραπέζια.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για το ρεπορτάζ.

«Παιδιά είμαι μία σταρ» είπε η Φαίη Σκορδά, αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με την είδηση που όπως αποκάλυψε είναι ψευδής.

«Συγγνώμη, είναι δυνατόν πρώτα από όλα, εγώ να είχα μια τέτοια αντίδραση; Μου αρέσει το ρεπορτάζ όπως το λέει η κυρία! Γιατί να μην πρωταγωνιστώ κι εγώ σε τέτοιες ίντριγκες;», πρόσθεσε.

«Εγώ ξέρω πως όταν πήγα στη δεξίωση ήταν τόσο νωρίς που όλα τα τραπέζια ήταν άδεια. Η κυρία με τον σύντροφό της ήρθαν μετά. Όσοι συνάδελφοι ερχόντουσαν από τα άλλα κανάλια, περνούσαν να μου κάνουν παρέα. Κάποια στιγμή όταν σηκώθηκα να φύγω γιατί δεν μπορούσα να κάτσω παραπάνω, πήγα χαιρέτησα το ζευγάρι, βγήκαν οι φωτογραφίες», ξεκαθάρισε η Φαίη Σκορδά.

Τα ευτράπελα μετά το μυστήριο

Πλήθος κόσμου μετά από λίγες ώρες... πήρε την λυπητερή στα χέρια του!

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας 25/9 στην εκπομπή Mega Καλημέρα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να αποκαλύπτει: «Τα παιδιά είχαν φροντίσει, επειδή έχει μεγάλη ανηφοριά εκεί, και είχαν βανάκια. Κάποιοι είπαν ότι “θα πάμε πιο πάνω, θα προσεγγίσουμε την εκκλησία και θα παρκάρουμε όπου βρούμε”. Πάρκαραν, λοιπόν, περίπου στα 200 μέτρα από την είσοδο της εκκλησίας και η τροχαία, πολύ καλά, έκανε τη δουλειά της. Πέρασαν τα παλικάρια και μοίρασαν τις κλήσεις».

Μπορεί οι περισσότεροι να δυσαρεστήθηκαν με το γεγονός αλλά το άφησαν πίσω τους σε δευτερόλεπτα γιατί η χαρά των δύο νιόπαντρων υπερίσχυσε!