«Ποιος πίστευε, ότι ο Ντάνος θα παντρευτεί νωρίτερα από μένα;» - Το σχόλιο της Βαλαβάνη στον αέρα του Mega για το γάμο του Αγγελόπουλου

Έχει το φόρεμα στο πλατό για να παρευρεθεί στο μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ποιος πίστευε, ότι ο Ντάνος θα παντρευτεί νωρίτερα από μένα;» - Το σχόλιο της Βαλαβάνη στον αέρα του Mega για το γάμο του Αγγελόπουλου

Την Κυριακή 24/9 αναμένεται ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση με την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα να καλύπτει από νωρίς το ρεπορτάζ έξω από την εκκλησία, που θα γίνει ο γάμος.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που είναι μέλος της εκπομπής πήρε το λόγο και σχολίασε το γεγονός αυτό της ημέρας, μιας και η ίδια ξέρει από πρώτο χέρι τον Ντάνο, συμμετέχοντας στο ίδιο Survivor.

Η Βαλαβάνη μάλιστα δε δίστασε να σχολιάσει την απόφαση του Γιώργου Αγγελόπουλου να παντρευτεί μιας και δεν άφηνε καμία σχέση του να βγει στη δημοσιότητα - κάνοντας παράλληλα και ένα επικό σχόλιο (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα από την εκκλησία).

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Εγώ σε λίγο, μόλις τελειώσουμε την εκπομπή, θα τρέξω να πάω στον γάμο. Έχω φέρει τη φορεματάρα μου να αλλάξω και θα πάω στον γάμο. Άκου να δεις τώρα, ποιος πίστευε ότι ο Ντάνος θα παντρευτεί νωρίτερα από μένα; Εγώ πίστευα ότι ο Γιώργος θα μείνει για πάντα εργένης. Κοίτα που μας πρόλαβε. Ο Γιώργος πάντα ήθελε να κάνει οικογένεια και το λέγαμε μέσα στο παιχνίδι. Να που ήρθε η στιγμή, και βρήκε το κατάλληλο κορίτσι και ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η εξομολόγηση της Βαλαβάνη για τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Secret των Παραπολιτικών και στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα.

«Είναι μία νέα συνεργασία, που ήρθε ύστερα από μία πρόταση που μου άρεσε πολύ, αφού είμαι με έναν άνθρωπο που γνωρίζω και εκτιμώ. Είχαμε συνεργαστεί και είχαμε πολύ καλό κλίμα», είπε αρχικά για την τηλεοπτική της επιστροφή και συμπλήρωσε:

«Ήταν μία συνειδητή απόφαση να μείνω εκτός τηλεόρασης. Ήθελα να ηρεμήσω, να απέχω. Ωστόσο, η δημοσιογραφία είναι ο χώρος μου και ποτέ δεν έβαλα τελεία, απλώς έκανα ένα μικρό διάλειμμα. Αυτοσκοπός μου δεν είναι να γίνω η κεντρική, μου αρέσει να είμαι σε ομάδες, λειτουργώ καλά».

Θα φαινόταν περίεργο, εάν καλεσμένος στην εκπομπή βρισκόταν ο πρώην σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος;

«Δεν θα νιώσω άβολα, ούτε μου φαίνεται περίεργο να γίνει, γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω σχεδόν κάθε μέρα και τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου. Περάσαμε πολλά τα 6 χρόνια που ήμασταν μαζί και δεν βρίσκω τον λόγο να κρατάμε κακία. Το ότι δεν είμαστε ζευγάρι δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να μιλάμε», απάντησε.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο της οικογένειας, εξομολογήθηκε: «Θέλω να κάνω παιδιά, όμως αυτό δεν το προγραμματίζεις. Όπως τα φέρει η ζωή, το έχω αφήσει να έρθει από μόνο του. Δεν πιέζω καταστάσεις», ενώ παραδέχθηκε πως θα έκανε παιδί μόνη της: «Ναι, γιατί όχι, είμαι υπέρ και θα έκανα».