Φαίη Σκορδά: «Είναι αργά να κάνω και εγώ κατάψυξη ωαρίων που θέλω νινί;»

Έτοιμη για το τρίτο παιδί;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Είναι αργά να κάνω και εγώ κατάψυξη ωαρίων που θέλω νινί;»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Fay's Time, παραχώρησε η Ρούλα Σταματοπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στη γέννηση του γιου της, αλλά και στη διαδικασία κατάψυξης των ωαρίων της, την οποία είχε ακολουθήσει (δείτε εδώ την εξομολόγηση για το μωρό που έχασε).

«Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος μέχρι να αποκτήσω ένα παιδί, γιατί δεν το αποφάσισα και μικρή, οπότε επειδή υπάρχει και μία ημερομηνία λήξης, εκεί πιέστηκα και ζορίστηκα. Δεν το μετανιώνω, όμως. Έζησα τη ζωή μου έτσι ακριβώς ήθελα.

Αγχώθηκα μετά από τόσες προσπάθειες, δεν ήξερα τι έφταιγε. Είναι μία αλλαγή που τρομάζει, αλλά δεν είχα εικόνα ότι θα γίνω μαμά, αλλά δεν με ονειρευόμουν ποτέ χωρίς παιδί. Αν δεν τα κατάφερνα μόνη μου, είχα σκεφτεί να υιοθετήσω, που για μένα οι γυναίκες που το κάνουν είναι δύο φορές ηρωίδες.

Την κατάψυξη ωαρίων την έκανα πολύ συνειδητά για να μην ταλαιπωρηθώ μετά. Εάν είχα κόρη, με το που θα πήγαινε 22-25 χρονών θα την πήγαινα για κατάψυξη ωαρίων», ανέφερε.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το τρίτο παιδί

Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδα την επιβράβευσε για το γεγονός πως μιλάει ανοιχτά για την διαδικασία που πέρασε και αναρωτήθηκε εάν είναι αργά να μπει σε αυτή και η ίδια για να αποκτήσει άλλο ένα παιδί, αφήνοντας τους συναδέλφους της άφωνους.

«Γι' αυτό με την κατάψυξη ωαρίων έχει πάρα πολύ δίκιο, η ίδια πήρε την απόφαση, την βοήθησε πολύ αυτό το κομμάτι και είναι και ο λόγος που μιλάει και δίνει συνεντεύξεις, γιατί βοηθήθηκε η ίδια. Εντωμεταξύ έβλεπα την συνέντευξη και μου στέλνει η νύφη μου τον βαφτισιμιό μου και τρελαίνομαι εγώ που τον βλέπω. Θα τον κλέψω! Είναι αργά να κάνω και εγώ αυτή τη διαδικασία που θέλω νινί; Που τα βλέπω και τρελαίνομαι», είπε.

Δείτε επίσης: «Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή