Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεύτερη ημέρα σερί εκτός Super Κατερίνα - Τι συμβαίνει

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πέμπτη 21/9 σήμερα και είναι η δεύτερη ημέρα που ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται εκτός εκπομπής Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει πως ο παρουσιαστής βρίσκεται στο σπίτι του και ξεκουράζεται.

Από χθες, έγινε γνωστό πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, γι' αυτό και δεν μπορεί να παρευρεθεί στην εκπομπή. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό θέμα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αστειεύεται πως έχει μόνο λίγο βήχα και το έκανε θέμα - δείτε εδώ.

Ποιες οι εξελίξεις με τον Μικρούτσικο;

Με την έναρξη λοιπόν σήμερα του Super Κατερίνα και αφού η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τους τηλεθεατές και του συναδέλφους της, αποκάλυψε πως για ακόμη μια ημέρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα είναι κοντά τους.

«Να πούμε ότι ο Ανδρέας μας και σήμερα είναι αδιάθετος», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της υγείας του

Για την κατάσταση του είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στο Χαμογέλα και Πάλι: «Αυτή τη στιγμή δίνω μάχη να ανανήψω, θα βάλω το οξυγονάκι μου, ξαναπέρασα από τη στενωπό, θέλω να φροντίσω την υγεία μου και την καθαρότητα του μυαλού μου».

O Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύτηκε ύστερα από δύσπνοια που αισθάνθηκε, η οποία εν τέλει οφειλόταν στο γεγονός πως κάποιο μικρόβιο είχε επηρεάσει τον οργανισμό του και συγκεκριμένα τους πνεύμονές του.

Στο πλευρό του όπως είναι φυσικό, ήταν κάθε ώρα και λεπτό η σύντροφος του Έλενα. Επικοινωνούσε με όλους, ενώ μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του. Ήταν λοιπόν ένα από τα πρόσωπα που θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια.