«Εκείνη τη στιγμή...» - Ο λόγος που η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε τη 2η εγκυμοσύνη της στη Μάλτα

Το σχόλιο για το φύλο του μωρού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εκείνη τη στιγμή...» - Ο λόγος που η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε τη 2η εγκυμοσύνη της στη Μάλτα

Η Κατερίνα Στικούδη στην πρόσφατη συναυλία, που έδωσε στη Μάλτα ένιωσε άνετα να ανακοινώσει, τα ευχάριστα για την προσωπική της ζωή, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της (δείτε εδώ τη στιγμή της ανακοίνωσης).

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα η παρουσιάστρια - τραγουδίστρια ''πιάστηκε'' από την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα με τις δηλώσεις να προβάλλονται την Τρίτη 19/9 με την εγκυμονούσα να ''λάμπει'' από χαρά.

Ανάμεσα στο πλήθος ερωτήσεων, που δέχτηκε δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού, καθώς στη συνέχεια τόνισε, πως επιθυμία της είναι να συνεχίσει να εργάζεται, μιας και το ίδιο είχε κάνει όσο ήταν έγκυος στο Βύρωνα.

Οι νέες δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

«Στη Μάλτα το νιώσαμε, εκεί το είπαμε. Δεν είχα προγραμματίσει από πριν να το πω. Εκείνη τη στιγμή προέκυψε γιατί ένιωσα πολύ ωραία, πολύ ζεστά. Μπορεί να είχε πάρα πολύ κόσμο, ο χώρος να ήταν τεράστιος, αλλά εγώ αισθάνθηκα μια πολύ ωραία ζεστασιά από το κοινό.

Ο Βύρωνας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θα του συμβεί, ότι πάει η βασιλεία του. Του εξηγώ, του μιλάω για μια κοιλίτσα αλλά ακόμα δε μπορεί να καταλάβει, γιατί δε βλέπει τεράστια διαφορά, αλλά είναι πολύ καλός με τα παιδάκια, οπότε ελπίζω, πως θα κυλίσουν όλα όμορφα. Δε γνωρίζουμε ακόμα το φύλο, κρύβεται. Γερό παιδάκι να είναι», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Η αποκάλυψη για την αντίδραση του γιου της

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα από την Μάλτα, η Κατερίνα Στικούδη έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τις πρώτες της δηλώσεις.

«Στον Βύρωνα είπαμε ότι θα έρθει και κάποιος άλλος στην οικογένεια, δεν θα είναι μόνος» , είχε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους, ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε «Δεν είμαι 100% σίγουρη για το φύλο του μωρού».

«Δεν ξέρω τι θα κάνε με το Just the 2 of us», σχολίασε για τα επαγγελματικά της.