Φανερά αμήχανη και βιαστική η Μαριάντα Πιερίδη - Οι νέες δηλώσεις μετά τις φήμες χωρισμού με τον Κατριβέση

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φανερά αμήχανη και βιαστική η Μαριάντα Πιερίδη - Οι νέες δηλώσεις μετά τις φήμες χωρισμού με τον Κατριβέση

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την προσωπική ζωή της Μαριάντας Πιερίδη, καθώς λέγεται πολύ έντονα, πως υπάρχουν γκρίζα σύννεφα στη σχέση της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Την Τρίτη 19/9 στην εκπομπή Fay's Time προβλήθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής με την τραγουδίστρια να έρχεται σε αρκετά δύσκολη και αμήχανη θέση ερωτώμενη για την προσωπική της ζωή.

Πιο αναλυτικά, δεν διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε κάτι η Μαριάντα Πιερίδη, ωστόσο από τη μεριά της η Φαίη Σκορδά χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες τόνισε, πως ξέρει τι έχει συμβεί και κατά τη γνώμη της δεν αξίζει.

Οι νέες δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για τις φήμες χωρισμού

«Δε μπορώ να σου πω...είμαι μια χαρά», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Όλο το παρασκήνιο πίσω από το ρήγμα στη σχέση Πιερίδη & Κατριβέση

Μέσα από το ρεπορτάζ της Real Life και της εκπομπής Super Κατερίνα, τη Δευτέρα 18/9 έγινε γνωστό, πως η τραγουδίστρια περνάει μια κρίση στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα στο γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση (δείτε εδώ περισσότερα).

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει ήπιους τόνους αυτή την περίοδο, που δοκιμάζεται ο δεσμός τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει την πρόσφατη επικοινωνία, που είχε με την Μαριάντα Πιερίδη, με την τελευταία να επιβεβαιώνει, πως είναι σε μια δύσκολη προσωπικά περίοδο.

«Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτό το καλοκαίρι δημιούργησαν ένα χάσμα στη σχέση τους. Προτεραιότητα τόσο για τη Μαριάντα όσο και για τον Δημήτρη είναι το παιδί. Παρόλα αυτά προσπαθούν να βρουν τι έφταιξε για να επανέλθει μια ισορροπία στη ζωή τους», δηλώνει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού.