Γιούλικα Σκαφιδά: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Το ανακοίνωσε στον αέρα της "Ελένης"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιούλικα Σκαφιδά: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Γιούλικα Σκαφιδά πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από μερικές φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και τον υπέρηχο του μωρού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ). Σήμερα, Τρίτη 19/9, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, όπου συζήτησε με την παρουσιάστρια για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Προχώρησε, μάλιστα, και στην αποκάλυψη του φύλου του μωρού. Είναι άκρως ενθουσιασμένη για το γεγονός πως σύντομα θα κρατά στην αγκαλιά της το παιδί της και από τη στιγμή που οι πρώτοι τρεις μήνες έχουν περάσει δεν δίστασε να μιλήσει "ανοιχτά" γι' αυτό.

Δείτε επίσης: «Κάποια στιγμή όταν έκανα την κρυοσυντήρηση είχαμε μιλήσει...» - Η αποκάλυψη της Μπάρκα για την εγκυμοσύνη της Γιούλικας Σκαφιδά

Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Γιούλικας Σκαφιδά

«Είμαστε όλο γυναίκες στο σόι, τώρα έρχεται το αγόρι! Αγοράκι είναι», είπε χαρακτηριστικά, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα.

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της

Τη Δευτέρα 18/9 η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της Ελένη με την παρουσιάστρια να έχει μεγάλη χαρά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, που άνοιξε για εκείνη μαζί φυσικά και με την ομάδα της.

Ανάμεσα στα θέματα, που ανέλυσε με πολλή χαρά η Ελένη Μενεγάκη ήταν και η εγκυμοσύνη, που ανακοινώθηκε την Κυριακή 17/9.

Η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε με την είδηση αυτή, τόνισε, πως δεν έχει γνωριστεί από κοντά με την ηθοποιό:

«Ήθελα πολύ να τη γνωρίσω, έχω την αίσθηση ότι έμπαινε συνέχεια στα πλατό. Δεν γνώριζα για την εγκυμοσύνη της και χαίρομαι που το ανακοίνωσε πριν καν τη δω, γιατί θα με είχε πιάσει στον ύπνο και θα είχα μείνει άφωνη. Με το καλό και πάντα τέτοιες ωραίες στιγμές, θα γνωριστούμε αύριο», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.