Κατερίνα Στικούδη: Η εμφάνιση της με μαγιό στην παραλία λίγο πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης - Πως έκρυψε την κοιλίτσα της

Φαινόταν από τον Αύγουστο ωστόσο κανείς δεν το κατάλαβα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Η εμφάνιση της με μαγιό στην παραλία λίγο πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης - Πως έκρυψε την κοιλίτσα της

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια έκανε γνωστό το ευχάριστο γεγονός στην συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα, το βράδυ του Σαββάτου 16/9 στο Europride 2023 στη Μάλτα. Ανέβηκε πάνω στην σκηνή και μετά την εμφάνιση της, αποκάλυψε πως σε πέντε μήνες από τώρα θα γίνει δεύτερη φορά μανούλα - δείτε το βίντεο.

Όπως είναι λογικό, όλοι έπαθαν σοκ με την είδηση να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το προηγούμενο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει πολλές φήμες πως είναι έγκυος, ωστόσο, η ίδια τις διέψευδε λέγοντας πως απλά τρώει και έχει λίγο παχύνει. Για το λόγο αυτό κιόλας κανείς δεν παρατηρούσε την φουσκωμένη της κοιλίτσες στις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές, αφού δεν ήθελαν να βγάζουν φήμες που για ακόμη μια φορά δεν θα ισχύουν.

Η τελευταία εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της

Αφού λοιπόν όλοι είχαν ηρεμήσει περί εγκυμοσύνης, κανείς δεν περίμενε πως η Κατερίνα Στικούδη περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Στις αρχές του μήνα, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την τραγουδίστρια στην Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της και τους φίλους τους να απολαμβάνουν τις βουτιές τους σε κοσμική παραλία του νησιού.

Η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλίτσα φορώντας στο κάτω μέρος αντί για μπικίνι ένα ψιλόμεσο πολύ κοφτό τζιν σορτσάκι (δείτε και βίντεο).

Κατερίνα Στικούδη έγκυος

Κατερίνα Στικούδη εγκυμοσύνη

Κατερίνα Στικούδη φουσκωμένη κοιλιά

Κατερίνα Στικούδη μαγιό

Το σπίτι που μένουν στην Αθήνα

Η Κατερίνα Στικούδη από την αρχή της σχέσης της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, είχε αποφασίσει να μην εκθέτει την προσωπική της ζωή στα social media και την τηλεόραση. Για το λόγο αυτό, όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ελάχιστες είναι οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει - δείτε εδώ μια μέσα από το σπίτι τους - και αυτές μόνο με τα χεράκια ή τα πατουσάκια του σε story.

Η τραγουδίστρια θέλει να προστατεύσει όσο μπορεί την οικογένεια της και τα έχει καταφέρει. Ο γιος της και ο σύζυγός της είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία μαζί με το μπέμπη της, περίπου 1μιση χρόνο μετά τη γέννηση τους και την πόζα τους στο κρεβάτι του μαιευτηρίου.

Οικογενειακώς πήγαν στην παραλία και απόλαυσαν τις βουτιές τους.