«Υπάρχει ζωή και χωρίς το σ@ξ! Δε θυμάμαι πόσες φορές....» - Οι ''καυτές'' αποκαλύψεις της Χριστίνας Παππά για τα ερωτικά της

Έχει απιστήσει ποτέ;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Υπάρχει ζωή και χωρίς το σ@ξ! Δε θυμάμαι πόσες φορές....» - Οι ''καυτές'' αποκαλύψεις της Χριστίνας Παππά για τα ερωτικά της

Την Παρασκευή 15/9 καλεσμένη σε μία από τι νέες στήλες της εκπομπής ''Βreakfast at star'', ''Ξέρω το Ένοχο Παρελθόν Σου'' ήταν η Χριστίνα Παππά, η οποία απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο πολύ ακομπλεξάριστη είναι.

Η ηθοποιός - επιχειρηματίας ανάμεσα στις ερωτήσεις, που κλήθηκε να απαντήσει ήταν μερικές, που ήταν εστιασμένες στα ερωτικά της στο, παρελθόν αλλά και στο παρόν (δείτε την εδώ στην παραλία αγκαλιά με την εγγονή της).

Σε σχέση με απάντηση, που είχε δώσει στο παρελθόν η Χριστίν Παππά αναφορικά με το κομμάτι του σεξ, στο σήμερα η ίδια έδειξε να έχει αλλάξει άποψη σχετικά με τη συχνότητα των ερωτικών συναναστροφών της.

Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά

«Ναι, υπάρχει ζωή χωρίς το σεξ...τι βλακίες έλεγα παλιά. Τελικά όσο μεγαλώνεις υπάρχει... Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω αποφύγει το σεξ, δεν ξέρω! Δεν απαντώ, δεν ξέρω αν έχω προσποιηθεί, ότι έχω πονοκέφαλο (για να μην κάνω σεξ). Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω προσποιηθεί οργασμό. Ναι, με έχουν κερατώσει, εγώ δεν έχω κερατώσει», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά.

Η σχέση με μικρότερο άνδρα

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Παππά στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο μέσα από την οποία άνοιξε την καρδιά της σχετικά με το χρόνο, που περνάει και τα φλερτ, που δέχεται από άνδρες.

Δέχεσαι φλερτ από όλες τις ηλικίες των αντρών;

Ναι, μπορώ να σου πω ότι με φλερτάρουν όλες οι ηλικίες των αντρών. Ο μικρότερος για παράδειγμα που με έχει φλερτάρει, ήταν είκοσι χρονών. Γενικά χαμογελάω και το θεωρώ και γοητευτικό να σε φλερτάρουν όλες οι ηλικίες.

Θα έκανες σχέση με έναν μικρότερό σου άντρα;

Είχα σχέση που ήταν δώδεκα χρόνια μικρότερος από εμένα και ήταν μια χαρά. Δεν θα έκανα σχέση, όμως, με έναν εικοσάχρονο.

Χριστίνα Παππά