«Δεν τα κατάφερε, αυτοκτόνησε, αυτό εμένα με σόκαρε!» - Σαστισμένη η Βάσια Παναγοπούλου για περιστατικό στο ευρύτερο περιβάλλον της

Το ηχηρό μήνυμα που θέλησε να περάσει η ίδια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν τα κατάφερε, αυτοκτόνησε, αυτό εμένα με σόκαρε!» - Σαστισμένη η Βάσια Παναγοπούλου για περιστατικό στο ευρύτερο περιβάλλον της

Την Παρασκευή (15/9) η Βάσια Παναγοπούλου ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα με την ηθοποιό να μιλάει για τη Γη της Ελιάς, την οικογένειά της αλλά και μια σοκαριστική ιστορία, που τη συγκλόνισε.

Ο λόγος για ένα παιδί από τον ευρύτερο κύκλο της, το οποίο αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του λίγο μετά τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων. Σε συνδυασμό με αυτή τη θλιβερή είδηση η Παναγοπούλου έδωσε το δικό της μήνυμα.

Δείτε επίσης: Εκτός αυτοδιοικητικών εκλογών η Βάσια Παναγοπούλου - Η μακροσκελής ανάρτηση για την απόσυρσή της

Με βάση λοιπόν την επιτυχία του γιου της στις εξετάσεις και την προετοιμασία του δεύτερου, η Βάσια Παναγοπούλου θέλησε να τονίσει, πως τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ψυχική υγεία και την ηρεμία όλων των παιδιών και ειδικά των δικών της.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Βάσιας Παναγοπούλου

«Είχαμε ένα περιστατικό σε μια ευρύτερα φιλική οικογένεια, όχι πολύ κοντινή μας, αλλά κοντινή αρκετά. Ένα παιδί που δεν τα κατάφερε να περάσει αυτοκτόνησε, αυτό εμένα με σόκαρε. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε, αλλά σε σοκάρει ακόμη πιο πολύ, όταν είναι στον περίγυρό σου. Και αυτό με έκανε να αισθάνομαι δύο φορές πιο υπεύθυνη, στο πώς διαχειριστώ ειδικά την τρίτη χρονιά της τρίτης Λυκείου, που πιέζει το σχολείο, πιέζει το φροντιστήριο και νιώθει ο ίδιος μια τεράστια υποχρέωση», είπε μεταξύ άλλων η Βάσια Παναγοπούλου.

Η απώλεια από τον καλλιτεχνικό κόσμο που τη συγκλόνισε

Μια πολύ δύσκολη ημέρα ξημέρωσε την Τετάρτη 5/7 για τη Βάσια Παναγοπούλου, η οποία πληροφορήθηκε μία πολύ δυσάρεστη είδηση, που την έκανε να δημοσιεύσει μία σπαρακτική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram.

Πιο αναλυτικά, ο θάνατος της Γιώτας Γιάννα (δείτε εδώ τι συνέβη) ήταν αυτός, που την έκαναν να αισθανθεί μεγάλη λύπη, καθώς όχι μόνο τη γνώριζε αλλά είχε ζήσει και πολύ όμορφες στιγμές μαζί της, μερικές από τις οποίες και αποκάλυψε!

«Τα μάτια σου τα λαμπερά, τα μάτια σου που τρυπούσαν κατευθείαν στην καρδιά και το νοιαξιμο σου για εμένα, για το @chytirio_simeio_politismou .. Γιώτα Γιάννα με την ψυχή ανοιχτή σε αποχαιρετώ, σε ευγνωμονώ για τις συναντήσεις καρδιάς και είμαι σίγουρη πως εκεί που πας θα βάλεις τρελά γκάζια κεφιού», είχε γράψει η Βάσια Παναγοπούλου.