«Επειδή η γυναίκα μου μαγειρεύει, είναι υποδεέστερη;» - Το νέο ξεκαθάρισμα του Νίκου Βέρτη στη δήλωσή του, που είχε παρεξηγηθεί

«Εγώ μπαίνω στην κουζίνα και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Επειδή η γυναίκα μου μαγειρεύει, είναι υποδεέστερη;» - Το νέο ξεκαθάρισμα του Νίκου Βέρτη στη δήλωσή του, που είχε παρεξηγηθεί

Ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1 με τον τραγουδιστή να κάνει λόγο για πολλά ζητήματα, που αφορούν τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στα επαγγελματικά του.

Ανάμεσα σε όσα σχολίασε λοιπόν, ο Νίκος Βέρτης θέλησε να ξεκαθαρίσει σχετικά με παλιότερη συνέντευξή του, που είχε παρεξηγηθεί και είχε αναφερθεί στο πώς θα ήθελε να είναι η γυναίκα, που θα έχει στο πλευρό του (δείτε εδώ).

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Βέρτης εξήγησε, πως δεν θέλησε να υποβιβάσει καμία γυναίκα λέγοντας, πως ''Θα θέλει να μαγειρεύει και να έχει καλή σχέση με την κουζίνα'', τονίζοντας παράλληλα πως και ο ίδιος ανά περιόδους, που έχει χρόνο, μαγειρεύει και εκείνος.

To ξεκαθάρισμα του Νίκου Βέρτη για την παρεξηγημένη δήλωσή του για τις γυναίκες

«Δεν είναι κακό, κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετική άποψη σε κάτι. Στη δήλωση που έκανα τότε είπα κάτι που αρέσει σε μένα, όχι όμως να υποβιβάσω τη γυναίκα. Θα δείξω ότι, επειδή η γυναίκα μου μαγειρεύει, είναι υποδεέστερη; Εγώ μπαίνω στην κουζίνα και κάθομαι την περίοδο της Σαρακοστής και μαγειρεύω δύο φορές τη μέρα. Αυτό με κάνει κατώτερο;», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Βέρτης.

«Έχει τύχει να με πετύχουν με την κοπέλα μου και...»

«Προσπαθώ να μην την διατυμπανίζω. Το καλό είναι ότι και εσείς οι δημοσιογράφοι χαίρομαι που πραγματικά έχετε σεβασμό. Τουλάχιστον δεν με έχετε ενοχλήσει ποτέ. Έχει τύχει να με πετύχουν με την εκάστοτε κοπέλα μου και έχω πει να μην βγει και το έχουν σεβαστεί και αυτό το πράγμα δεν το ξεχνάω ποτέ», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Πρόταση γάμου δεν έχω κάνει ποτέ. Αν κάνω κάποια στιγμή θα το μάθετε. Είμαι ένας πολύ φυσιολογικός άνθρωπος, το ξέρουν όλοι, δεν θα πω όμως κάτι, αν τώρα δεν είμαι σε σχέση, την επόμενη φορά που θα με ρωτήσεις κάτι θα πρέπει να πω την αλήθεια», συμπλήρωσε με ειλικρίνεια.