Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το όνομα του γιου τους! Τι γράφει πάνω το προσκλητήριο της βάφτισης

Αποκαλύφθηκε επιτέλους!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το όνομα του γιου τους! Τι γράφει πάνω το προσκλητήριο της βάφτισης

Σχεδόν έτοιμα είναι όλα για την βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η ζωή τους άλλαξε 180 μοίρες από την ημέρα που ήρθε στην ζωή ο μικρός Νουνίτο, ωστόσο το ζευγάρι απολαμβάνει στο έπακρο τις στιγμές με το παιδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες και με όσα η ίδια μοιράζεται καθημερινά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σχεδόν όλα είναι έτοιμα για το μυστήριο, πέρα από κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα διευθετηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, η βάπτιση έχει δρομολογηθεί, για την Παρασκευή 22/9 και μάλιστα, κυκλοφόρησε και το προσκλητήριο που έχουν λάβει αρκετοί καλεσμένοι.

Αυτό είναι το όνομα του Νουνίτο - Το προσκλητήριο που έφτιαξαν Τούνη και Αλεξάνδρου

Σήμερα στην εκπομπή BreakfastStar ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος παρουσίασε αποκλειστικά το προσκλητήριο της βάφτισης αποκαλύπτοντας παράλληλα πως το όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο γιο του είναι Πάρης!

Δείτε επίσης το κτήμα που θα γίνει το τραπέζι μετά το μυστήριο!

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου όνομα παιδιού

Ποια θα είναι η τοποθεσία

Η influencer έχει αφήσει να εννοηθεί, πως όλα θα λάβουν χώρα κάπου κοντά στην Αθήνα. Μάλιστα επιθυμία της είναι στο κτήμα, που έχουν κλείσει μαζί με το Δημήτρη Αλεξάνδρου να υπάρχει dj για χορό και παράλληλα catering για να επιλέγουν οι καλεσμένοι ό,τι θέλουν να φάνε.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Για baby swimming με το νουνίτο (Βίντεο)

Όσον αφορά το όνομα αυτού το κράτησαν αρκετό καιρό επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο τελικά αποκαλύφθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο. Οι νονοί είναι Γιώργος Μανίκας και Στέλλα Πάσσαρη ενώ προστέθηκε κι ακόμα ένας. Ποιος είναι αυτός; Μα, φυσικά, ο μικρός γιος του Γιώργου Μανίκα...