Δήμητρα Βαμβακούση: «Το νυφικό είναι...» - Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της με τον Αγγελόπουλο

«Συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα στην Ελλάδα αυτή την στιγμή και λίγο με στεναχωρεί»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Δήμητρα Βαμβακούση: «Το νυφικό είναι...» - Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της με τον Αγγελόπουλο

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου θα τελεστή ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της αγαπημένης του, Δήμητρας Βαμβακούση και η εκπομπή της Super Κατερίνα εξασφάλισε δηλώσεις της Δήμητρας για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της.

Η ίδια δήλωσε πως δεν είναι καθόλου αγχωμένη αλλά δεν θα ήθελε να μιλήσει περαιτέρω γι' αυτό σεβόμενη τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας αυτή την περίοδο με την κακοκαιρία.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Βαμβακούση

«Οι προετοιμασίες του γάμου πάνε πολύ καλά, δεν είμαι αγχωμένη απλά το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι να μιλήσω πιο μετά, με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα οι σκέψεις μας είναι σε αυτούς τους ανθρώπους. Όσον αφορά το νυφικό πρέπει να ρωτήσετε τους Mirro γι' αυτό», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Survivor ενώ λίγο αργότερα στην εκπομπή αναφέρθηκαν και κάποιοι από τους καλεσμένους του γάμου, όπως ο Γιώργος Αυτιάς, η ίδια η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιώργος Μαζωνάκης και πολλοί άλλοι.

Την ίδια στιγμή βέβαια τις ίδιες δηλώσεις πρόβαλε απέναντι από το Super Κατερίνα «αποκλειστικά» και η εκπομπή Πρωινό

Στην συγκεκριμένη κάμερα η Δήμητρα είπε πάλι τα ίδια «Έχω κάνει πρόβες, όμως προτιμούμε να μιλήσουμε πιο μετά γι' αυτό γιατί έχουμε λάβει τόση αγάπη από τον κόσμο που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός πως η Ελλάδα πλήττεται αυτή την στιγμή».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν είναι παρόν σε όλες τις προετοιμασίες του γάμου καθώς η μητέρα του αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και είναι κοντά της.