Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Για baby swimming με το νουνίτο (Βίντεο)

Η νέα δραστηριότητα που ξεκίνησε ο 9 μηνών μπέμπης τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λατρεύουν τον μικρό τους γιο, γι' αυτό και τον παίρνουν παντού μαζί σε κάθε τους δραστηριότητα, από τον χώρο εργασία τους μέχρι το γυμναστήριο και τα ταξίδια τους, ακόμη κι αν αυτά είναι στην άλλη άκρη της γης.

Αναγνωρίζουν, όμως, πως ο μπέμπης τους χρειάζεται να δοκιμάσει και δραστηριότητες για μωρά και έτσι την Τετάρτη 13/9 οι δύο γονείς αποφάσισαν να πάνε με τον μικρό νουνίτο για μαθήματα baby swimming. Η Influencer το αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ ο περήφανος μπαμπάς λίγη ώρα αργότερα δημοσίευσε βίντεο από το κολυμβητήριο με τον γιο του στο νερό.

Δείτε επίσης: Με δάκρυα στα μάτια η Ιωάννα Τούνη - Χόρεψε αγκαλιά με το μωρό της το τραγούδι που της έλεγε η μαμά της

Βίντεο από τα μαθήματα baby swimming του γιου της Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Έχω πάρει μαζί μου το μαγιό μου και δεν θα πάω σε καμία πισίνα και σε κανένα beach party. Θα πάω baby swimming τον μικρό μου Νούνι. Θα σας πω την εμπειρία μου αμέσως μετά. Πάντως τα πηγαίνει πολύ καλά με το νερό γενικά, οπότε ανυπομονώ! Κι αυτός πιστεύω. Βέβαια δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει η μοίρα, αλλά ανυπομονεί χωρίς να το ξέρει», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε επίσης: Κανονικό event η βάφτιση του Νουνίτο - Σε κτήμα με dj και catering το πάρτι μετά το μυστήριο

Και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγραψε: «Πρώτο μας μπανάκι!!! Ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τα παιδάκια σου!!! Γρήγορη ανάπτυξη, ανοσοποιητικό!! Εμείς από 10 ημερών τον είχαμε στο νερό!!!».

Το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για εκείνη και το νουνίτο κι έβγαλε εκτός εαυτού την Ιωάννα

Η κάθε κίνηση της Ιωάννας Τούνη, η κάθε ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, ακόμα και το κάθε story της είναι γνωστό πως γίνεται θέμα συζήτησης σε πρωινές εκπομπές και σε site. Δεν συνηθίζει να απαντά κι όσο μπορεί απέχει από αυτό το «κίτρινο» που επικρατεί γύρω από το όνομά της, αυτή την φορά, όμως, με όσα είδε και διάβασε δεν μπόρεσε να κρατηθεί και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα story «στόλισε» δημοσιογράφο για άρθρο που ανέβηκε με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Όλα ξεκίνησαν με ένα story που ανέβασε στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξέφρασε πως προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μάθει το μωράκι της να πίνει γάλα από το μπιμπερό για να μπορέσει να το αφήσει για λίγες ώρες με κάποιον άλλο και να βρεθεί στα γενέθλια της κολλητής της Στέλλας που γίνεται 30 ετών σε λίγες ημέρες (δείτε το εν λόγω story εδώ). Το story αυτό εννοείται πως έπαιξε παντού αλλά ένα άρθρο που εντόπισε είχε clickbaits τίτλο. Με αφορμή αυτό, λοιπόν, έκανε νέο story με την απάντησή της.

«Ο κόσμος πάει καλά γενικά; Η μετάφραση ότι βοηθήστε με μητέρες, να μου πείτε κολπάκια για να αποθηλάσω γιατί σιγά σιγά θέλω να αποκτήσω κοινωνική ζωή μεταφράστηκε κάπως έτσι; Τέλεια. Καθόλου clickbait. Πολλή καλή δημοσιογραφία» ανέφερε η επιχειρηματίας αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Και αυτό το Story είναι αφιερωμένο στους αγαπημένους μου αυτούς “δημοσιογράφους” που για τα κλικς γράφουν ό,τι να ναι. Δεν είμαι σε καθόλου άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Ήθελα να θηλάσω και θήλασα αποκλειστικά το μωρό μου για οκτώ μήνες και νιώθω πως έφτασε η ώρα να αρχίζει να αποθηλάζει σιγά σιγά.

Όλες οι μαμάδες γνωρίζουν πως ο αποθηλασμός είναι μια δύσκολη διαδικασία που πρέπει να γίνεται σταδιακά. (Και προφανώς όχι να σταματήσω σε ένα βράδυ για να πάω μπουζούκια). Δηλαδή πρέπει να αρχίσω να αντικαθιστώ γεύματα στήθος, με γεύματα μπιμπερό… και σε κάποιους μήνες να το κόψουμε τελείως! Προφανώς αυτό το γνωρίζει και ο φουκαριάρης που έγραψε το άρθρο, αλλά δεν είχε άλλα spicy θεματάκια στη showbiz και είπε να δημιουργήσει».