«Η Λάουρα πήγε το καλοκαίρι στη Γερμανία με το παιδί μας, ήταν πάρα πολύ δύσκολο» - Η εξομολόγηση του Σαντικά για το μοναχικό καλοκαίρι χωρίς τη Νάργες και το μωρό

Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η Λάουρα πήγε το καλοκαίρι στη Γερμανία με το παιδί μας, ήταν πάρα πολύ δύσκολο» - Η εξομολόγηση του Σαντικά για το μοναχικό καλοκαίρι χωρίς τη Νάργες και το μωρό

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, εντόπισε τον Χρήστο Σαντικάι και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου του έκανε μερικές ερωτήσεις για τη ζωή του ως μπαμπάς ενός παιδιού και την σχέση του με την Λάουρα Νάργες.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο καλοκαίρι που πέρασε μακριά από την οικογένειά του (δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για την απουσία του από τα γενέθλιά της), ενώ απάντησε και για την βάφτιση του μπέμπη τους, η οποία θα γίνει πολύ σύντομα (δείτε εδώ το εντυπωσιακό μέρος που έχουν επιλέξει για το πάρτι των πρώτων γενεθλίων του).

Η εξομολόγηση του Χρήστου Σαντικάι για το μοναχικό καλοκαίρι χωρίς την Λάουρα Νάργες και τον γιο τους

«Η Λάουρα πήγε το καλοκαίρι στη Γερμανία με το παιδί μας. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά ξέραμε εξ' αρχής ότι θα τα έχουμε αυτά, γιατί είναι οι δουλειές μας έτσι. Θα ήθελα το πρώτο καλοκαίρι να το ζήσω μαζί με τον γιο μου, αλλά εντάξει, δεν πειράζει», είπε αρχικά.

Και επισήμανε: «Ο γιος μας είναι πιστός στον ρυθμό της μουσικής. Λέει μαμά, μπαμπά. Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτή τη γυναίκα δίπλα μου, την αγαπάω, είναι πολύ όμορφη γυναίκα αλλά πάνω από όλα πολύ όμορφος άνθρωπος. Την ερωτεύτηκα ακόμη περισσότερο όταν έγινε μαμά, ήρθαν κι άλλα συναισθήματα που δεν το περιμένεις».

Όσον αφορά στο μωρό τους, εξήγησε: «Θα τον πούμε Αλέξανδρο», όχι λόγο παράδοσης, αλλά επειδή τους άρεσε το όνομα.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της μέλλουσας συζύγου του από τη Γερμανία

Η νέα μαμά πριν από μέρες δημοσίευσε στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την γειτονιά που μεγάλωσε και έπαιζε με τον παππού της, αλλά και τους φίλους της.

«Σε αυτόν τον δρόμο μεγάλωσε η μαμά, Αλέξανδρε, εδώ έπαιζα πασούλες με τον παππού σου και μπάντμιντον, από εδώ περνούσα όταν γύρναγα από το σχολείο κουρασμένη με τόση απαιτητική μελέτη. Εδώ με περίμεναν οι φίλοι μου για να συναντηθούμε και να πάμε βόλτα, όχι πως υπήρχαν πολλές επιλογές όπως σε μία μεγάλη πόλη, αλλά δεν μας ένοιαζε καθόλου, δεν ξέραμε να μας νοιάζει. Μετά η μαμά έφυγε, ξαφνικά, απότομα, άφησα όλη την ζωή μου εκεί, να κυνηγήσω τα όνειρα μου στην μεγάλη πόλη, την Αθήνα. Και εκεί ήρθες εσύ, να ομορφύνεις την ζωή μου με το πιο όμορφο χαμόγελο που αντίκρισα ποτέ. Σήμερα έσκασε και το 5ο δοντάκι, καταλαβαίνετε για τι μοναδικό χαμόγελο μιλάμε», έγραψε στην λεζάντα της.