«Δυο μήνες ήμουν...» - Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για το καλοκαίρι της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η ανάρτηση που έκανε στο Tik Tok

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Δυο μήνες ήμουν...» - Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για το καλοκαίρι της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Μετά από ένα φανταστικό καλοκαίρι (δείτε την εδώ να χορεύει στα σοκάκια του Πήλιου) η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως επέστρεψε για τα καλά στην καθημερινότητα της Αθήνας με πρώτο της προορισμό το... γυμναστήριο! Η τραγουδίστρια που στα 54 της χρόνια διατηρεί κορμί 20αρες ξεκίνησε το ασκησιολόγιό της για να κάψει ότι πήρε τους καλοκαιρινούς μήνες που είχε αφήσει στην άκρη προγράμματα και περιορισμούς, αφού ήθελε να ευχαριστιέται την κάθε στιγμή στο πλευρό τόσο της παρέας της όσο και του αγαπημένου της Βασίλη Μπισμπίκη.

Μέσα από την αίθουσα του γυμναστηρίου, μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok στο οποίο αποκάλυψε όλες τις ατασθαλίες που έκανε.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Με κατηγορούν ότι τους έριξα το ηθικό, επειδή είπα “καλό φθινόπωρο”. Εγώ τι πρέπει να πω τώρα, που πρέπει να χαλάσω τη διατροφή μου; Δυο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και πολλή ρακή και τώρα ξανά είμαι πρώτη μέρα στο σχολείο, που δεν το θέλω, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσω», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια

@desp1navandiofficial

❤️❤️❤️ #fyp #foryoupage #tiktok #greektiktok

♬ πρωτότυπος ήχος - Despina Vandi Official

Τα μικρά diet tips της

Φρόντισε να τρως ένα καλό πρωινό που θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου. Δοκίμασε μια κρέπα με 4 κ.σ. φαγόπυρο, αμάρανθο και 1 ασπράδι. Πρόσθεσε γιαούρτι από γάλα καρύδας, μύρτιλλα, τσία, ηλιόσπορο, φουντούκια, καρύδια και λίγο σιρόπι αγαύης.